Behandeling schimmelnagel nabij Alphen aan den Rijn

Maak een afspraak
Home | Schimmelnagel behandeling Alphen aan den Rijn

Echte passie
Allernieuwste technieken
Zonder lichaamsvreemde stoffen

Als je last hebt van een schimmelnagel, kom je voor een behandeling het best langs bij onze salon vlak bij Alphen aan den Rijn. De schoonheidsspecialistes van Good Looking Beauty Salon in Zwammerdam helpen jou graag af van je schimmelnagels. Een schimmelnagel geneest vrijwel nooit uit zichzelf, waardoor je het best kiest voor een behandeling bij ons in de buurt van Alphen aan den Rijn. Ontdek meer over deze behandeling en plan vandaag nog een afspraak in.

Wat gebeurt met je schimmelnagel tijdens een behandeling bij ons in regio Alphen aan den Rijn?

Schimmelnagels zijn nagels die geïnfecteerd zijn door een schimmel. Het is van belang dat je de schimmelnagel op tijd laat behandelen, omdat de infectie zich anders langzaam uitbreidt. Dit kan resulteren in een infectie in al je nagels. Tijdens een behandeling van je schimmelnagel bij onze studio vlak bij Alphen aan den Rijn bekijken we hoe erg de infectie is. Vervolgens bespreken we met jou wat we gaan doen en welke producten we gebruiken. Voor de behandeling kun je zelf de nagel(s) al kortknippen en een beetje schoonvijlen. Zo ga je de infectie deels tegen en verzorgen wij de rest tijdens de behandeling.

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Maak een afspraak voor een schimmelnagelbehandeling

Wacht niet te lang en maak vandaag nog een afspraak voor de behandeling van jouw schimmelnagel bij ons nabij Alphen aan den Rijn. Heb je naast deze behandeling ook interesse in onze andere behandelingen? We bieden onder meer een facelift zonder operatie aan. Of wat dacht je van een cellulitebehandeling? Neem contact met ons team in Zwammerdam op door te bellen naar 0172-477847 of een e-mail te sturen naar info@goodlooking.nl.

Pascoud

Good Looking werkt als een van de weinigen in Nederland met de natuurlijke producten van Pascaud. Schoonheid is iets wat we binnen ieders handbereik willen leggen. Wij gaan uit van de zogenaamde Beauty Triangle. Drie aspecten, die elkaar blijven ondersteunen: Outside In Beauty, Inside Out Beauty, Zen Beauty (schoonheid van inzicht).

Bent u geïntereseerd in onze pascaud assortiment?

Bekijk onze producten

Beauty studio Good Looking Neem contact op