Home » Abonnementen

Abonnementen

Alle behandelingen zijn
in abonnementsvorm mogelijk

Heeft u last van huidproblemen en heeft u er behoefte aan om op regelmatige basis een behandeling te krijgen? Maar houdt de prijs van de behandeling u tegen? Good Looking zag dit probleem en heeft daarvoor een oplossing: behandelingen in abonnementsvorm.

Voordelen van een abonnement

Heeft u last van huidproblemen en heeft u er behoefte aan om op regelmatige basis een behandeling te krijgen? Maar houdt de prijs van de behandeling u tegen? Good Looking zag dit probleem en heeft daarvoor een oplossing: behandelingen in abonnementsvorm.

Wanneer je bij Good Looking een abonnement afneemt, kom je elke periode terug voor een behandeling. En dit brengt een hoop voordelen met zich mee:

  • De kosten vallen aanzienlijk lager uit, dan wanneer u steeds een losse behandeling afneemt. U kunt tot wel honderden euro’s per jaar besparen, we geven u namelijk korting op de behandelingen.
  • U krijgt van ons korting op de producten die u bij ons koopt buiten het abonnement om.
  • U weet van tevoren precies hoeveel de behandelingen gaan kosten.
  • We maken het abonnement helemaal op maat. We bekijken samen wat uw wensen zijn en waar u behoefte aan heeft en maken aan de hand daarvan een behandelplan.
  • U kunt binnen het abonnement gebruik maken van verschillende behandelingen en daartussen afwisselen.
  • Op regelmatige basis een behandeling nemen zorgt voor meer huidverbetering dan wanneer u sporadisch een behandeling neemt.

 

Voorbeeld abonnement

Stelt u zich voor dat we in overleg hebben besloten om 9 behandelingen per jaar te plannen. Wanneer u dit in abonnementsvorm bij ons afneemt spreken we van te voren een bedrag af en bepalen we ook welke producten er bij passen. Natuurlijk allemaal in overleg met u. Wanneer u naast de producten die bij het abonnement horen, nog andere producten bij ons wil afnemen, ontvangt u daarop 5% korting van ons. De rekensom zou als volgt kunnen zijn:

9 behandelingen a € 138,50 ( 90 minuten)
5x Pascaud dag/nacht creme a € 79,05
4x Pascaud cleanser a € 44,50
4x Pascaud Hydraterend masker a € 65,–

De producten en behandelingen kosten bij elkaar € 2079,75 hierover krijgt u vervolgens 10% korting, dan is totaal bedrag € 1871,78. Dit gedeeld door 9 afspraken = € 207,97 per afspraak, inclusief de producten.

Meer informatie?

Vul het formulier in!

Wilt u meer weten over onze abonnementen of advies inwinnen bij ons? Vul dan onderstaand formulier in en wij geven u zo snel mogelijk een reactie.

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem
maar weet niet welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies