Bindweefsel massage

Maak een afspraak
Home | Behandelingen | Huidverbetering | Bindweefsel massage

Tijdens een bindweefsel massage wordt er gewerkt in de diepere huidlagen. De bovenste huidlaag, de opperhuid, wordt gepasseerd. Verklevingen worden opgeheven waardoor littekentjes en rimpels minder worden. Ook gaat uw gezicht er veel meer ontspannen uitzien. De doorbloeding (toevoer van zuurstof) wordt gestimuleerd, evenals het bindweefsel. Met als doel het steviger en gezonder maken van de huid.

Wat is bindweefsel?

De huid is ons grootste orgaan. Bindweefsel is een weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van ons lichaam. Het heeft een steunende en verzorgende functie, beschermt de organen en bepaalt hun vorm. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties.

Wanneer bindweefsels rekken, krijgt de huid de kans om te gaan hangen, waardoor deze stevigheid verliest en rimpels kunnen ontstaan.

Voor een optimaal resultaat moet de behandeling herhaald worden. Daarom bieden wij de behandeling aan in een kuur van 6 behandelingen.

Voor een behandeling van het gezicht, hals en decolleté betaal je € 80,- per behandeling.

Maak een afspraak

Weer een stralend gezicht door een bindweefsel massage

Mardge Pascaud is geschikt voor o.a. het gezicht, rug, benen en buik. Het is dé manier om de huid te verjongen en de conditie van de huid te verbeteren. Met een bindweefsel massage wordt de huid steviger en gezonder gemaakt, doordat het onderhuidse bindweefsel gestimuleerd wordt. Het bloed wat door je huid stroomt, levert de voedingsstoffen aan je huid, zodat je huid soepel en jong blijft. Maar soms kan er sprake zijn van blokkades, in dat geval kunnen afvalstoffen minder snel worden afgevoerd en krijg je bijvoorbeeld rimpels.

Bindweefsel massage:

  • Zichtbaar resultaat
  • Huidstructuur verbetert
  • Ook in abonnementsvorm
  • Massage ontwikkeld door Mardge Pascaud

Maak een afspraak

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

De voordelen van een bindweefsel massage

Een bindweefsel massage heeft grote voordelen voor natuurlijke huidverbetering van het gezicht, de rug of andere lichaamsdelen.

  • De huidstructuur verbetert en de teint egaliseert.
  • Er is een zichtbare vermindering van littekens en rimpels.
  • De behandeling is 100% natuurlijk en er worden geen extra producten gebruikt.
  • De huid wordt gestimuleerd om zelf het werk te doen. De doorbloeding en aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.
  • De bindweefsel verklevingen in de diepere lagen van de huid worden opgeheven.
  • Voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvoer van afvalstoffen gaat eenvoudiger.

Maak een afspraak

Hoe werkt het?

Een bindweefsel massage in het gezicht bestaat uit stevige massagebewegingen waarbij de bovenste huidlaag wordt gepasseerd. We werken in de diepere huidlagen waar verklevingen in het bindweefsel worden opgeheven. Littekentjes en rimpels worden op deze manier zichtbaar verminderd en uw gezicht zal er door de bindweefsel massage meer ontspannen uit zien.

U moet er rekening mee houden dat de huid na de behandeling wat rood eruit kan zien en dat de huid wat strak aan kan voelen. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Bindweefsel massage voor elk lichaamsdeel: van gezicht tot rug

De bindweefsel massage beperkt zich niet alleen tot het gezicht. Wij krijgen vaak de vraag of een bindweefsel massage voor het gezicht ook mogelijk is voor de rug of andere lichaamsdelen. En het antwoord daarop is ja! Het behandelen van de rug, benen of armen vraagt net een iets andere massage techniek dan het gezicht. Maar ook hier wordt het bindweefsel en vetweefsel losgemaakt, waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

In vergelijking met de bindweefsel massage voor het gezicht, zal het effect van soortgelijke strekking zijn. Dit komt doordat de bindweefsel masseur de onderliggende huidlagen aanspreekt. Een bindweefsel massage voor uw rug is onderdeel van de Pascaud Body Treatment. Een behandeling waarbij we verschillende gebieden van uw lichaam overtollig vet en cellulitis aanpakken. Voor meer informatie over bindweefsel massage en andere schoonheidsbehandelingen kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek.

De prijs voor een bindweefselmassage voor gezicht

Bij Beautystudio Good Looking rekenen we een prijs van € 80,- per bindweefsel massage. Omdat wij van mening zijn dat de behandeling alleen het gewenste resultaat levert wanneer hij herhaalt wordt, bieden we de behandeling aan in een kuur van 6.

Naast een prijs per behandeling, kunnen we ook behandelingen in abonnementsvorm aanbieden. Het voordeel van een abonnement is dat u korting krijgt op de behandeling, waardoor de prijs per bindweefsel massage daalt. Daarnaast kunt u ook afwisselen tussen verschillende behandelingen, waardoor we het meest optimale resultaat kunnen bereiken.

Maak een afspraak

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Beauty studio Good Looking Neem contact op