Natuurlijke schoonheid van binnen én buiten

Collageen behandeling

Collageen behandeling

N

Natuurlijke huid verjongende behandeling

N

Producten en behandeling met Pascaud

N

Gespecialiseerde medewerksters

N

Na één behandeling ziet u al duidelijk verschil

Een collageenbehandeling is een behandeling voor huidverjonging, die in onze salon nabij Alphen aan den Rijn en Den Haag wordt uitgevoerd met behulp van lichttherapie. Good Looking Beauty Salon in Zwammerdam is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging. Wij bieden behandelingen aan waarbij je huid gestimuleerd wordt om optimaal te functioneren met lichaamseigen stoffen en bestanddelen. Hier komen geen chemische crèmes of operatieve ingrepen aan te pas. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat een belangrijk onderdeel is van het bindweefsel. Bij collageentherapie wordt gebruikgemaakt van LED-lichtbronnen. De lichtbronnen versterken de werking van collageen en vertragen het huidverouderingsproces. Je huid en het aanwezige collageen is als het ware in slaap en wordt met de collageenbehandeling weer geactiveerd. Ontdek meer over deze manier van huidverjonging in regio Alphen aan den Rijn en Den Haag.

 

Een collageenkuur voor huidverjonging in onze salon nabij Alphen aan den Rijn en Den Haag

Voor het beste resultaat van een collageenbehandeling volg je gedurende een aantal weken een kuur. Dit betekent dat je ongeveer één keer per week bij ons in de salon in Zwammerdam komt. Na de collageenkuur kom je nog een aantal keren terug voor een herhaalsessie om het herstel van de huid te ondersteunen. De PascaudLite LED maakt gebruik van verschillende lichtbronnen:

  • Infraroodtherapie (onzichtbaar licht): zorgt voor herstellende energie, betere doorbloeding, aanmaak van collageen en stimulatie van de celstofwisseling.
  • Chromotherapie (zichtbare kleuren): bestaat uit rode, blauwe en groene LED’s met elk hun specifieke werking op de huid. Afhankelijk van de gewenste beautyoplossing wordt infrarood met andere kleuren gecombineerd. Alle vormen van licht zijn doeltreffend en volkomen veilig.

Iedere lichtbron heeft weer een ander effect. Zo zorgt infrarood ervoor dat je huidcellen herstellen. Het stimuleren van de huidfuncties doen we door rood licht te gebruiken. Blauw en groen licht werken juist kalmerend voor de huid. Het resultaat van een collageen behandeling is een zichtbaar fijnere en stevigere huid. Op deze manier realiseren we huidverbetering en huidverjonging in onze schoonheidssalon in de buurt van Alphen aan den Rijn en Den Haag.

 

Kies voor natuurlijke huidverjonging met collageenbehandelingen

Met de collageenbehandeling in onze salon nabij Alphen aan den Rijn, op een kleine drie kwartier rijden van Den Haag, kies je voor huidverjonging op een natuurlijke manier. Wij helpen je aan een zichtbaar stralende en jongere huid. Naast natuurlijke huidverjonging zorgt collageentherapie ook voor een optimaal herstelvermogen van de huid. De collageenbehandeling is een nieuwe maar reeds bewezen methode voor natuurlijke huidverjonging. Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op voor een intakegesprek. Bel ons op via 0172-477847 of stuur een e-mail naar info@goodlooking.nl. Misschien is dit dé oplossing voor jouw huidproblemen. Wacht daarom niet langer!

Waarom onze klanten
voor ons kiezen

N

Geen fillers, injectables of operaties

Maar wel vergelijkbare resultaten

N

Echte passie

Monique: "ik wil anders zijn dan andere salons en mijn klanten blijven verassen met behandelingen op maat."

N

Allernieuwste technieken

Meegaan met de tijd

N

Zonder lichaamsvreemde stoffen

Krijg je de huid ook heel mooi.

N

Qualified Pascaud Institute

Werken met Pascaud geeft bewezen resultaat en tevredenheid bij onze huidige klanten

Past deze behandeling bij u?
Plan een vrijblijvende intake. Zonder verplichtingen

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem
maar weet niet welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Intake, advies en huidanalyse

Voor slechts € 85,-

Als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe behandelingen en acties?

Blijf op de hoogte

You have Successfully Subscribed!