Natuurlijke schoonheid van binnen én buiten

Collageen behandeling

[wpseo_breadcrumb]

Collageen behandeling

N

Natuurlijke huid verjongende behandeling

N

Producten en behandeling met Pascaud

N

Gespecialiseerde medewerksters

N

Na één behandeling ziet u al duidelijk verschil

Een collageen behandeling is een huid verjongende behandeling uitgevoerd met behulp van lichttherapie. Beauty Studio Good Looking is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging. Behandelingen waarbij uw huid gestimuleerd optimaal te functioneren met lichaamseigen stoffen en bestanddelen. Hier komen geen chemische crèmes of operatieve ingrepen aan te pas. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat een belangrijk onderdeel is van het bindweefsel. Bij collageen therapie wordt gebruik gemaakt van LED lichtbronnen. De lichtbronnen versterken de werking van collageen en vertragen het huidverouderingsproces. Uw huid en het aanwezige collageen is als het ware in slaap en wordt met de collageen behandeling weer geactiveerd. Nieuwsgierig naar de kosten en de resultaten? Vraag een gratis intakegesprek aan.
 

Een kuur collageen

Voor het beste resultaat van een collageen behandeling volgt u gedurende een aantal weken een kuur. Dit betekent dat u ongeveer 1 keer per week bij ons in de salon komt. Na de kuur collageen therapie komt u nog een aantal keren terug voor een herhaalsessie om het herstel van de huid te ondersteunen.

De PascaudLite LED maakt gebruik van vier verschillende lichtbronnen:

  • Infraroodtherapie (onzichtbaar licht) zorgt voor herstellende energie, betere doorbloeding, aanmaak van collageen en stimulatie van de celstofwisseling.
  • Chromotherapie (zichtbare kleuren) bestaat uit rode, blauwe en groene LED’s met elk hun specifieke werking op de huid. Afhankelijk van de gewenste beautyoplossing wordt infrarood met andere kleuren gecombineerd. Alle vormen van licht zijn doeltreffend en volkomen veilig.

Iedere lichtbron heeft weer een ander effect. Zo zorgt infrarood ervoor dat uw huidcellen herstellen. Het stimuleren van de huidfuncties doen we door rood licht te gebruiken. Blauw en groen licht werken juist kalmerend voor de huid. Het resultaat van een collageen behandeling is een zichtbaar fijnere en stevigere huid. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Maak een afspraak voor een intake en ontvang persoonlijk advies over een collageen behandeling in onze salon.

 

Natuurlijke huidverjonging met collageen behandelingen

Met de collageen behandeling van Good Looking kiest u voor huidverjonging op een natuurlijke manier. Wij helpen u aan een zichtbaar stralende en jongere huid. Naast natuurlijke huidverjonging zorgt collageen therapie ook voor een optimaal herstelvermogen van de huid. Collageen behandeling is een nieuwe maar reeds bewezen methode voor natuurlijke huidverjonging. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of maak direct online een afspraak! Misschien is dit voor u dé oplossing voor uw huidproblemen. Wacht daarom niet langer!

Waarom onze klanten
voor ons kiezen

N

Geen fillers, injectables of operaties

Maar wel vergelijkbare resultaten

N

Echte passie

Monique: "ik wil anders zijn dan andere salons en mijn klanten blijven verassen met behandelingen op maat."

N

Allernieuwste technieken

Meegaan met de tijd

N

Zonder lichaamsvreemde stoffen

Krijg je de huid ook heel mooi.

N

Qualified Pascaud Institute

Werken met Pascaud geeft bewezen resultaat en tevredenheid bij onze huidige klanten

Past deze behandeling bij u?
Plan een vrijblijvende intake. Zonder verplichtingen

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem
maar weet niet welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Intake, advies en huidanalyse

Voor slechts € 85,-

Als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe behandelingen en acties?

Blijf op de hoogte

You have Successfully Subscribed!