Pascaud Quatrolite voor huidverjonging

Maak een afspraak
Home | Behandelingen | Huidverbetering | Pascaud Quatrolite

✔ Natuurlijke huid verjongende behandeling

✔ Producten en behandeling met Pascaud

✔ Gespecialiseerde medewerksters

✔ Na één behandeling ziet u al duidelijk verschil

Pascaud Quatrolite is een behandeling voor huidverjonging, die in onze salon nabij Alphen aan den Rijn en Den Haag wordt uitgevoerd met behulp van lichttherapie. Good Looking Beauty Salon in Zwammerdam is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging. Wij bieden behandelingen aan waarbij je huid gestimuleerd wordt om optimaal te functioneren met lichaamseigen stoffen en bestanddelen. Hier komen geen chemische crèmes of operatieve ingrepen aan te pas. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat een belangrijk onderdeel is van het bindweefsel. Bij Pascaud Quatrolite wordt gebruikgemaakt van ledlichtbronnen. De lichtbronnen versterken de werking van collageen en vertragen het huidverouderingsproces. Je huid en het aanwezige collageen is als het ware in slaap en wordt met Pascaud Quatrolite weer geactiveerd. Ontdek meer over deze manier van huidverjonging in regio Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Maak een afspraak

Pascaud Quatrolite voor huidverjonging in onze salon nabij Alphen aan den Rijn en Den Haag

Voor het beste resultaat van Pascaud Quatrolite volg je gedurende een aantal weken een kuur. Dit betekent dat je ongeveer één keer per week bij ons in de salon in Zwammerdam komt. Na de Pascaud Quatrolite-behandeling kom je nog een aantal keren terug voor een herhaalsessie om het herstel van de huid te ondersteunen. De PascaudLite LED maakt gebruik van verschillende lichtbronnen:

  • Infraroodtherapie (onzichtbaar licht): zorgt voor herstellende energie, betere doorbloeding, aanmaak van collageen en stimulatie van de celstofwisseling.
  • Chromotherapie (zichtbare kleuren): bestaat uit rode, blauwe en groene LED’s met elk hun specifieke werking op de huid. Afhankelijk van de gewenste beautyoplossing wordt infrarood met andere kleuren gecombineerd. Alle vormen van licht zijn doeltreffend en volkomen veilig.

Iedere lichtbron heeft weer een ander effect. Zo zorgt infrarood ervoor dat je huidcellen herstellen. Het stimuleren van de huidfuncties doen we door rood licht te gebruiken. Blauw en groen licht werken juist kalmerend voor de huid. Het resultaat van Pascaud Quatrolite is een zichtbaar fijnere en stevigere huid. Op deze manier realiseren we huidverbetering en huidverjonging in onze schoonheidssalon in de buurt van Alphen aan den Rijn en Den Haag.

pascaud-contour

Kies voor natuurlijke huidverjonging met Pascaud Quatrolite

Met Pascaud Quatrolite in onze salon nabij Alphen aan den Rijn, op een kleine drie kwartier rijden van Den Haag, kies je voor huidverjonging op een natuurlijke manier. Wij helpen je aan een zichtbaar stralende en jongere huid. Naast natuurlijke huidverjonging zorgt Pascaud Quatrolite ook voor een optimaal herstelvermogen van de huid. Pascaud Quatrolite is een nieuwe maar reeds bewezen methode voor natuurlijke huidverjonging. Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op voor een intakegesprek. Bel ons op via 0172-477847 of stuur een e-mail naar info@goodlooking.nl. Misschien is dit dé oplossing voor jouw huidproblemen. Wacht daarom niet langer!

Maak een afspraak

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Beauty studio Good Looking Neem contact op