Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

Beauty Studio Good Looking is een schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering. Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten. Met producten die bestaan uit lichaamseigen stoffen. Onze schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn is een van de weinige Qualified Pascaud Instituten.

Wij werken allen volgens het Pascaud concept en met Pascaud producten. Het is een bewezen totaalconcept op het gebied van schoonheidsverzorging met als doel stralende klanten. Beauty Studio Good Looking heeft een divers aanbod zowel voor vrouwen als voor mannen. U kunt bij ons terecht voor een compleet aanbod en vindt letterlijk alles onder een dak. Van huidverbetering tot pedicure, van kapsalon tot massage. Alle mogelijke behandelingen op het gebied van schoonheidsverzorging vindt u in onze schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn.

  • Expert in natuurlijke huidverbetering
  • Alles onder 1 dak – huidverbetering, pedicure, kapsalon, massage, schoonheidsverzorging
  • Persoonlijke services – heel belangrijk (iemand wordt echt door 1 persoon altijd behandeld)
  • Werken met natuurlijke producten van Pascaud
  • Erkend leerbedrijf

Onze medewerkers

medewerker1 medewerker2 medewerker3 medewerker4

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake