DNA test

Maak een afspraak
Home | DNA test

  Beautiful skin is in your DNA

Ontdek jouw toekomstige schoonheid

Klinkt als sciene fiction maar My Skincaud is echter dan echt. Neem jij huidverzorging serieus? Is het een droom om de regie te hebben over jouw toekomstige huidconditie? Dan is My Skincaud jouw beautypartner. Door een DNA test van je huid ontrafel jij je beautycode en krijg je het beste gepersonaliseerde huidregime dat er is.

ADVIES

De DNA-test geeft een gepersonaliseerd huidadvies. Met als doel het bereiken van jouw mooiste huid. Je krijgt de keus uit zeven gespecialiseerde serums, die te gebruiken zijn in combinatie met jouw favoriete en vertrouwde verzorgingsproducten. Zo geven we je alle ruimte jouw beauty-regime te optimaliseren.

 WETENSCHAP

De DNA-test is van maximale kwaliteit en ontwikkeld in samenwerking met Universiteit Maastricht  Zo heb je de garantie dat het hele proces betrouwbaar is, en wetenschappelijk onderbouwd. Je ziet dat we niet over een nacht ijs gaan en dat we jou het beste van het beste bieden.

 PRIVACY

De DNA-test is 100% privacy proof. Persoonsgegevens zijn niet nodig. Het DNA-rapport en de huidcode zijn optimaal beschermd en ontvang je volledig anoniem via een mobiele applicatie op de telefoon. Wij vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt bij deze manier van testen.

 HUIDCODE

Met jouw persoonlijke huidcode heb je waardevolle informatie in handen die het mogelijk maakt meteen met gepersonaliseerde sera van My Skincaud aan de slag te gaan om zo jouw toekomstige schoonheid te waarborgen.

DNA TEST

Wil je ook storende huidverouderingsprocessen vertragen en op korte termijn een mooier huidbeeld realiseren? 

Maak dan een afspraak bij GoodLooking en ontvang de DNA test. Neem met het geleverde wattenstaafje thuis je wangslijm af en stuur dit op in de speciaal bijgevoegde envelop. Of laat dit doen door de MY Skincaud specialist bij GoodLooking. Binnen enkele weken ontvang je via een speciale app de 100% privacy proof uitslag met jouw persoonlijke DNA-code en advies op maat. Het advies op maat bespreken we in de salon . Wij maken aan de hand van de uitslag een op maat gemaakt behandelplan speciaal voor jou.  Een keer testen geeft inzicht in de huidbehoefte die in aanleg aanwezig is. Door vanuit DNA meer inzicht in de totale ‘huidaanleg’ te krijgen, is het mogelijk preventief en gepersonaliseerd richting te geven aan skincare en lifestyle.

My Skincaud is wetenschappelijk onderbouwd

In collaboration with Maastricht University

 

 

DNA

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Beauty studio Good Looking Neem contact op