Pascaud gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling op maat voor huidverbetering

Bij Good Looking ervaart u een gezichtsbehandeling die verder gaat dan ontspanning. Uw huid veranderd constant en is afhankelijk van weersomstandigheden, leefgewoontes en ook hoe u thuis uw huid verzorgt. Daarom hebben wij de Pascaud behandeling op maat. Bij iedere afspraak kijken wij naar de behoefte van uw huid en uw wensen.

–vanvanaf Hoe werkt de behandeling op maat?

U spreekt de tijdsduur af van uw behandeling en wij kijken  hoe en waarmee wij u huid kunnen verbeteren. Op deze manier kunnen wij het maximale resultaat behalen uit de behandeling. U weet van te voren hoe lang de behandeling duurt en de prijs.

Tijdens de behandeling zullen we kiezen uit een ampul, peeling, onzuiverheden verwijderen, ledtherapie, epileren, massage (bindweefsel of ontspanning), masker (hydraterend creme masker of een intensief vliesmasker).

Tarieven Pascaud gezichtsbehandeling

45 minuten € 78,–
60 minuten vanaf € 87,50 – € 97,50
75 minuten € 107,50
120 minuten € 139,50 (meest gekozen)

Een greep uit de Pascaud gezichtsbehandelingen

 • Meso
  Pascaud Meso is een kwalitatieve en betrouwbare mesotherapie. Uw huid wordt oppervlakkig geïnjecteerd met onder andere vitaminen, aminozuren en mineralen.
 • Bioskinjetting
  Een rimpelbehandeling waarbij we met een fijn naaldje de onderste huid van de rimpel of het litteken losmaken, waardoor collageen ontwikkeling wordt gestimuleerd. Een 100% biologische methode.
 • Wave
  Pascaud Wave is een effectief huidverjongingsprogramma dat gebaseerd is op de laatste technieken op het gebied van Radio Frequentie (RF). Al na één behandeling ziet u verschil en na een paar behandelingen is uw huid zichtbaar strakker en jonger!
 • Quatrolite
 • Contour
  De Pascaud Contour is een uniek apparaat wat 4 technieken met elkaar combineert. De synergetische werking stimuleert het vetafbraakproces waardoor je centimeters in omtrek verliest, vet- en vetophopingen verminderen en cellulite verbetert.
 • Laser
  De PascaudLite laser is bedoeld voor het liften van het gezicht, het verstrakken van de oogcontouren en de behandeling van vochtwallen onder de ogen. De behandeling geeft direct bijzondere resultaten.

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem
maar weet niet welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Intake, advies en huidanalyse

Voor slechts € 85,-

Als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe behandelingen en acties?

Blijf op de hoogte

You have Successfully Subscribed!