Rimpels verwijderen met een effectieve rimpelbehandeling

Maak een afspraak
Home | Behandelingen | Huidverbetering | Rimpelbehandelingen

rimpelbehandeling

Wil je een rimpelbehandeling laten uitvoeren bij een schoonheidssalon in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan zit je bij Good Looking Beauty Salon in Zwammerdam helemaal goed! Wij bieden een effectieve rimpelbehandeling aan. Tijdens deze behandeling wordt het gebied rondom de rimpel of het litteken eerst gladgestreken met een hoogfrequent signaal (dit noemen we BioSkinSmoothing). Daarna wordt de rimpel of het litteken met een fijn naaldje van de onderste huidlaag losgemaakt (dit noemen we BioSkinJetting). De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen, waardoor er van binnenuit een natuurlijke opvulling ontstaat. Het is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie.

Na de behandeling kunnen er tijdelijk enkele rode lijntjes ontstaan. Deze zijn na enkele dagen volledig verdwenen. In de tussentijd zijn ze eenvoudig te camoufleren met de Pascaud cover cream. Je hoeft geen vrij te nemen van je werk en de behandeling is niet pijnlijk. De prijs van de behandeling is vanaf € 80,- per behandeling van 1 zone, inclusief BioSkinSmoothing, BioSkinJetting en radiofrequentie

De effecten en voordelen van een rimpelbehandeling bij onze salon nabij Alphen aan den Rijn

Wanneer je kiest voor een rimpelbehandeling in onze schoonheidssalon nabij Alphen aan den Rijn, ervaar je verschillende effecten. Zo verdwijnen fijne rimpels en worden diepe rimpels tot 70% minder diep. Dieper gelegen littekens (acne putjes) worden minder zichtbaar en gesprongen rode adertjes (couperose) verdwijnen. Naast deze effecten profiteer je van meerdere voordelen:

  • Er worden geen stoffen geïnjecteerd
  • Geen kans op allergie
  • Natuurlijk resultaat
  • Pijnloze behandeling

Maak een afspraak

Plan een gratis intakegesprek in

Heb je interesse in een rimpelbehandeling bij onze salon in Zwammerdam, in de buurt van Alphen aan den Rijn? Of ben je benieuwd naar onze andere behandelingen voor huidverjonging? Plan dan een gratis intakegesprek in of reserveer direct een behandeling. Je bereikt ons via 0172-477847 en info@goodlooking.nl.

Maak een afspraak

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Beauty studio Good Looking Neem contact op