Home » Welke behandeling past bij mij?

Welke behandeling past bij mij?

U heeft een wens of probleem ..

.. maar weet niet welke behandeling daarvoor nodig is?
Vind uw behandeling op basis van uw ‘probleem’.

 

Hulp bij de keuze voor een behandeling

Bekijk onderstaande veel voorkomende vragen

Wilt u ons vrijblijvend advies? Bel: 0172-477 847 of stel uw vraag online

 

Veel voorkomende vragen & problemen

Grauwe huid, grove porieen, pigmentvlekken

Regelmatig peelen helpt je huid gezond en stralend te houden. Wie wil er nu een doffe en vale uitstraling? Je huid is 24 uur per dag en 7 dagen in de week hard aan het werk om nieuwe huidcellen te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren.

Geschikte behandelingen

Energie voor je huid, huidconditie verbeteren

Geef je huid energie en je zult er stralend uitzien. Met de lichttherapie van PascaudLite LED krijgt je huid een betere doorbloeding, fijnere structuur, meer stevigheid en een gezondere look.

Geschikte behandelingen

Acne en/of acne littekens/
Jongerenbehandeling tot 21 jaar

Behandeling bestaat uit een combinatie van peeling en Radio Frequentie

Geschikte behandelingen

Vochtwallen onder de ogen/liften van het gezicht

De PascaudLite laser is bedoeld voor het liften van het gezicht, het verstrakken van de oogcontouren en de behandeling van vochtwallen onder de ogen. De behandeling geeft direct bijzondere resultaten. De PascaudLite laser is een niet-invasieve laser techniek, ook wel koudlaser genoemd. Deze vorm van fototherapie is pijnloos, veilig en zorgt voor een beter functioneren van cellen. Vochtwallen aanpakken met de PascaudLite laser en de PascaudWave geeft een vermindering van de vochtwallen.

Geschikte behandelingen

Rimpels en oneffenheden verminderen

Wil je rimpels verminderen, heb je een storend litteken of gesprongen adertjes? Kies dan voor een natuurlijke manier van corrigeren. Onze techniek is een alternatief voor inspuitingen. Je behoudt je natuurlijke look maar we verzachten de puntjes waar je je aan stoort.
Door de huid te stimuleren om zelf nieuw collageen aan te maken, kunnen we op een 100% veilige en biologische manier littekens en rimpels verminderen

Geschikte behandelingen

Verslapping van gezichtshuid, lichaam

Je stoort je aan rimpels, slappe huid op gezicht, hals of lichaam, acne, littekens, striae of cellulitis? Er is een oplossing: de PascaudWave. Met behulp van massage op basis van een specifieke radiofrequentie komen er stoffen vrij die de huid steviger en compacter maken.

Geschikte behandelingen

Wratjes/ fibromen/ pigmentvlekken/ ouderdomsvlekken

Cryotherapie maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Dit alles, tot op de millimeter nauwkeurig dankzij het penvormige behandelapparaat.
Met cryotherapie heeft men gemiddeld twee behandelingen nodig.

Geschikte behandelingen

Verslapping hals, armen, onderkin, benen, buikvet, cellulite

Voor vetophopingen is liposculptuur vaak een grote ingreep. Dan kan lipocel-50 voor de verslapte huid toegepast worden. Het opgelost vet hoeft niet te worden weggezogen, maar wordt door het lichaam zelf afgevoerd. Passage Massage is ook een zeer goede behandeling voor versteviging van gelaat en lichaam.

Geschikte behandelingen

Overbeharing

Ongewenste haargroei in het dagelijkse leven is voor veel mensen een groot probleem. Door scheren, epileren, plukken of behandeling met hormoon-preparaten wordt getracht haargroei tegen te gaan. Met de moderne diode-lasertechnologie is het nu mogelijk om haargroei te reduceren zonder de vaak pijnlijke neveneffecten die de traditionele haarverwijderingsmethoden met zich meebrengen.

Geschikte behandelingen

Een intake is gratis: een vrijblijvend persoonlijk advies

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Intake, advies en huidanalyse

Voor slechts € 85,-

Als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe behandelingen en acties?

Blijf op de hoogte

You have Successfully Subscribed!