Welke behandeling past bij mij?

Maak een afspraak
Home | Welke behandeling past bij mij

U heeft een wens of probleem ..

.. maar weet niet welke behandeling daarvoor nodig is?
Vind uw behandeling op basis van uw ‘probleem’.

Hulp bij de keuze voor een behandeling

Bekijk onderstaande veel voorkomende vragen

Wilt u ons vrijblijvend advies? Bel: 0172-477 847 of stel uw vraag online

 
Stel vraag

Veel voorkomende vragen & problemen

Grauwe huid, grove porieen, pigmentvlekken

Regelmatig peelen helpt je huid gezond en stralend te houden. Wie wil er nu een doffe en vale uitstraling? Je huid is 24 uur per dag en 7 dagen in de week hard aan het werk om nieuwe huidcellen te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren.

Meer info

Geschikte behandelingen

Energie voor je huid, huidconditie verbeteren

Geef je huid energie en je zult er stralend uitzien. Met de lichttherapie van PascaudLite LED krijgt je huid een betere doorbloeding, fijnere structuur, meer stevigheid en een gezondere look.

Meer info

Geschikte behandelingen

Acne en/of acne littekens

Behandeling bestaat uit een combinatie van peeling en Radio Frequentie

Meer info

Geschikte behandelingen

Vochtwallen onder de ogen/liften van het gezicht

De PascaudLite laser is bedoeld voor het liften van het gezicht, het verstrakken van de oogcontouren en de behandeling van vochtwallen onder de ogen. De behandeling geeft direct bijzondere resultaten. De PascaudLite laser is een niet-invasieve laser techniek, ook wel koudlaser genoemd. Deze vorm van fototherapie is pijnloos, veilig en zorgt voor een beter functioneren van cellen. Vochtwallen aanpakken met de PascaudLite laser en de PascaudWave geeft een vermindering van de vochtwallen.

Meer info

Geschikte behandelingen

Rimpels en oneffenheden verminderen

Wil je rimpels verminderen, heb je een storend litteken of gesprongen adertjes? Kies dan voor een natuurlijke manier van corrigeren. Onze techniek is een alternatief voor inspuitingen. Je behoudt je natuurlijke look maar we verzachten de puntjes waar je je aan stoort.
Door de huid te stimuleren om zelf nieuw collageen aan te maken, kunnen we op een 100% veilige en biologische manier littekens en rimpels verminderen

Meer info

Geschikte behandelingen

Verslapping van gezichtshuid, lichaam

Je stoort je aan rimpels, slappe huid op gezicht, hals of lichaam, acne, of cellulitis? Er is een oplossing: de PascaudWave of Pascaud Contour Met behulp van massage op basis van een specifieke radiofrequentie komen er stoffen vrij die de huid steviger en compacter maken.

Meer info

Geschikte behandelingen
Beauty studio Good Looking Neem contact op