Superieure behandeling met langdurige resultaten voor gezicht en lichaam

Maak een afspraak
Home | Behandelingen | Huidverbetering | Pascaud Contour

Ontdek wat Pascaud Contour bij ons nabij Alphen aan den Rijn, op een kleine drie kwartier rijden van Den Haag, voor jou kan betekenen. Het contouren van onder meer je buik doen we op een veilige manier. De voordelen van de behandelingen bij Good Looking Beauty Salon zijn:

 • 2,5 cm omvangvermindering na eerste sessie
 • 78% verbetering van huidelasticiteit
 • 54% afname van rimpels en lijntjes
 

Pascaud Contour op rijafstand van Alphen aan den Rijn én Den Haag

Wil je zonder chirurgische ingreep af van rimpels, acnelittekens of wil je een vetophoping laten behandelen? Het is op rijafstand van Alphen aan den Rijn en Den Haag mogelijk met Pascaud Contour! Good Looking Beauty Salon in Zwammerdam is als een van de acht instituten in Europa uniek met dit apparaat. Tevens is dit apparaat uitgeroepen tot de Professional Beauty Product of the Year Award.

Maak een afspraak

Een unieke behandelmethode

De Pascaud Contour, die we ook gebruiken nabij Alphen aan den Rijn en Den Haag, heeft vier technieken die synchroon werken, en dat is uniek. De synergetische werking stimuleert het vetafbraakproces, waardoor je centimeters in omtrek verliest, vet- en vetophopingen verminderen en cellulite behandeld wordt. Met Pascaud Contour verstevigen we je huid en verbeteren we je huidstructuur in onze salon in de buurt van Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Maak een afspraak

pascaud-fix

Voor wie is de Pascaud Contour, vlak bij Alphen aan den Rijn en Den Haag, geschikt?

Heb je last van huidveroudering, rimpels, acnelittekens, oedeem of plaatselijke vetophoping? Wil je daar graag iets aan doen zonder dat je chirurgische ingrepen hoeft te ondergaan? Dan is de Pascaud Contour absoluut de oplossing voor jou. Met de Pascaud Contour brengen we in onze salon in de omgeving van Alphen aan den Rijn en Den Haag de contouren weer terug in je gezicht, buik én de rest van je lichaam.

Maak een afspraak

Hoe werkt de Pascaud Contour en het contouren van onder meer je buik?

Combinatiegebruik zorgt voor een superieure werking met langdurige resultaten van het contouren van je buik en de rest van het lichaam:

 • Softlaser
 • Led
 • Radiofrequentie
 • Vacussage

Deze vier technieken geven de volgende resultaten

 • Doorbloeding – celstimulatie
 • Lymfe drainage – vochtafvoeren
 • Verbetering en versteviging van de huid
 • Vermindering van de fijne lijntje en rimpels

Gezicht

Verbetering van de huid, verstrakken van de kaaklijn, zichtbaar brengen van de jukbeenderen, onderkin verminderen en verstrakking van de hals.

Lichaam

Terugbrengen van de contouren bij de buik en de rest van je lichaam, het verminderen van vetophopingen en minimaliseren van cellulite en omvangvermindering.

Maak een afspraak

pascaud-fix

Ontvang NU 50% korting op behandeling armen!

Reserveer je vóór 31 mei 2024 een kuur voor het contouren van je buik en heupen? Dan ontvang je 50% korting op de behandeling van je armen.

I.p.v. € 75,- betaal je € 37,50

Een lichaamskuur van het contouren van onder meer je buik bestaat uit +/- tien à twaalf behandelingen.

Maak een afspraak

 Uniek in Europa: maar weinig salons werken exclusief met de Pascaud Contour 2.0!

Tarieven

De prijs die je betaalt voor Pascaud Contour bij ons op rijafstand van Den Haag en Alphen aan den Rijn, is afhankelijk van het aantal behandelingen dat je nodig hebt/wilt. We kunnen onder voorbehoud wel een prijsindicatie geven:

 • Lichaamsbehandeling, zoals het contouren van de buik, armen, benen: vanaf € 75,–
 • Decolleté, hals en gezicht in één behandeling: € 169,95 inclusief Peeling en Marmatrixmasker
 • Alléén gezicht € 140,– inclusief Peeling en Marmatrixmasker

Maak een afspraak

huidverbetering

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons in

Heb je interesse in het contouren van je buik? Of ben je geïnteresseerd in behandelingen met Pascaud Contour, die we vakbekwaam uitvoeren bij onze salon in de buurt van Alphen aan den Rijn en Den Haag? Plan dan een gratis intake in en ontvang eerlijk advies in Zwammerdam. Neem contact met ons op en bel naar 0172-477847 of stuur een e-mail naar info@goodlooking.nl.

Maak een afspraak

Ervaringen van onze klanten

Review van Angelique:

Op aanraden van Monique, heb ik een kuur van 10 PascaudContour behandelingen genomen voor het verbeteren van de contouren van mijn benen.
Een aantal jaar geleden heb ik namelijk een liposuctie behandeling ondergaan aan beide benen omdat ik van mijn lipodeem af wilde. Na meerdere heftige liposuctie behandelingen, zijn mijn benen afgeslankt maar is er een flinke onregelmatige huid achtergebleven door verklevingen en nodige vetophopingen.
Om dit probleem te verhelpen, heb ik twee maal per week de salon van Monique bezocht voor een contour behandeling.  De behandelingen waren niet altijd even ontspannend moet ik bekennen, soms zelfs best pittig maar wel effectief, bovendien ben je in goede handen bij Monique. 

Na 10 behandelingen is mijn huid zichtbaar verbeterd, gladder en de vetophopingen zijn stukken minder. Ik ben blij met dit resultaat en kan het iedereen aanraden.  

Review van Helma:

Met veel deskundigheid van Monique heb ik inmiddels negen weken een behandelingstraject waaronder de Pascaud Contour behandeling gehad bij GoodLooking in Zwammerdam. Mijn huid was dof, met veel lijntjes en ik zag er vermoeid uit. Na de uitgebalanceerde contour behandeling van zes weken ben ik zeer tevreden over het resultaat tot nu toe. “Wat zie je er goed uit”, hoor ik tegenwoordig met regelmaat en dat is fijn. Ik ben blij dat ik met Pascaud producten ben gestart en ik ga met veel enthousiasme door.

Praktijkvoorbeelden: bekijk de resultaten

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Beauty studio Good Looking Neem contact op