Pascaud Contour

Superieure werkzaamheid met langdurige resultaten
voor gezicht en lichaam

 • 2,5 cm omvangvermindering na eerste sessie

 • 78% verbetering van huidelasticiteit

 • 54% afname van rimpels en lijntjes

Wil je zonder chirurgische ingreep af van rimpels, acne littekens en vetophoping? Het is mogelijk met Pascaud Contour! Beautysalon Good Looking is als een van de acht instituten in Europa uniek met dit apparaat. Tevens is dit apparaat uitgeroepen tot de Professional Beauty Product of the Year Award. 

Dit apparaat heeft 4 technieken die synchroom werken en dat is uniek. De synergetische werking stimuleert het vetafbraakproces waardoor je centimeters in omtrek verliest, vet- en vetophopingen verminderen en cellulite verbetert. De Pascaud Contour verstevigt de huid en verbetert de huidstructuur.

 

Ontvang NU 2 lichaamsbehandelingen GRATIS

Reserveer je vóór 31 december 2021 een contour kuur voor je buik en heupen,  dan ontvang je 50% korting op de behandeling van je armen.

I.p.v. € 75,– betaal je € 37,50

Een lichaamskuur bestaat uit plus/minus 10 a 12 behandelingen. 

 

Pascaud Contour is nummer 1 in de categorie Beautybehandelingen High Tech

Voor wie is de Pascaud Contour geschikt?

Heeft u last van huidveroudering, rimpels, acne littekens, oedeem of plaatselijke vetophoping? En wilt u daar graag iets aan doen zonder dat u chirurgische ingrepen hoeft te ondergaan? Dan is de Pascaud Contour absoluut de oplossing voor u. Met de Pascaud Contour brengt u de contouren weer terug in uw gezicht én lichaam.

Hoe werkt de Pascaud Contour?

Combinatie gebruik zorgt voor superieure werkzaamheid met langdurige resultaten

 • Softlaser
 • Led
 • Radiofrequentie
 • Vacussage

Deze 4 technieken geven de volgende resultaten

 • Doorbloeding – celstimulatie
 • Lymfe drainage – vochtafvoeren
 • Verbetering en versteviging van de huid
 • Vermindering van de fijne lijntje en rimpels

Gezicht

Verbetering van de huid, verstrakken van de kaaklijn, zichtbaar brengen van de jukbeenderen, onderkin verminderen en verstrakking van de hals

Lichaam

Terugbrengen van de contouren, verminderen van vetophopingen en minimaliseren van cellulite en omvangvermindering.

Uniek in Europa: maar 4 salons werken exclusief met de

Pascaud Contour 2.0!

lTarieven

De prijs die u betaalt is afhankelijk van het aantal behandelingen dat u nodig heeft/wilt.  We kunnen onder voorbehoud wel een prijsindicatie geven:

 

 • Lichaamsbehandeling, zoals buik, armen, benen : vanaf € 75,–
 • Decollete , hals en gezicht in 1 behandeling : € 165,–

Ervaringen van onze klanten

Review van Angelique:

Op aanraden van Monique, heb ik een kuur van 10 PascaudContour behandelingen genomen voor het verbeteren van de contouren van mijn benen.
Een aantal jaar geleden heb ik namelijk een liposuctie behandeling ondergaan aan beide benen omdat ik van mijn lipodeem af wilde. Na meerdere heftige liposuctie behandelingen, zijn mijn benen afgeslankt maar is er een flinke onregelmatige huid achtergebleven door verklevingen en nodige vetophopingen.
Om dit probleem te verhelpen, heb ik twee maal per week de salon van Monique bezocht voor een contour behandeling.  De behandelingen waren niet altijd even ontspannend moet ik bekennen, soms zelfs best pittig maar wel effectief, bovendien ben je in goede handen bij Monique. 

Na 10 behandelingen is mijn huid zichtbaar verbeterd, gladder en de vetophopingen zijn stukken minder. Ik ben blij met dit resultaat en kan het iedereen aanraden.  

Review van Helma:

Met veel deskundigheid van Monique heb ik inmiddels negen weken een behandelingstraject waaronder de Pascaud Contour behandeling gehad bij GoodLooking in Zwammerdam. Mijn huid was dof, met veel lijntjes en ik zag er vermoeid uit. Na de uitgebalanceerde contour behandeling van zes weken ben ik zeer tevreden over het resultaat tot nu toe. “Wat zie je er goed uit”, hoor ik tegenwoordig met regelmaat en dat is fijn. Ik ben blij dat ik met Pascaud producten ben gestart en ik ga met veel enthousiasme door.

Praktijkvoorbeelden: bekijk de resultaten

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem
maar weet niet welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Intake, advies en huidanalyse

Voor slechts € 85,-

Als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe behandelingen en acties?

Blijf op de hoogte

You have Successfully Subscribed!