Vetophoping behandelen nabij Alphen aan den Rijn

Maak een afspraak
Home | lipocel-50

2-vrouwen-aan-de-counter

✔ Expert in natuurlijke huidverbetering

✔ Producten en behandeling met Pascaud

✔ Uitsluitend natuurlijke en biologische huidverzorging

✔ Persoonlijke services

✔ Alles onder 1 dak

Vetophoping behandelen door middel van lipocel-50 vlak bij Alphen aan den Rijn

Als je een vetophoping wilt laten behandelen bij Good Looking Beauty Salon in regio Alphen aan den Rijn, is liposculptuur vaak een grote ingreep. In dat geval passen we lipocel-50 toe voor de verslapte huid. Zo zuigen we je vet niet weg, maar voert je lichaam dit zelf af.

Afspraak maken voor een intake

De behandelmethode die we gebruiken bij vetophoping

De behandelmethode lipocel-50 is in het jaar 2000 ontdekt en daarna verder ontwikkeld: eerst voor vet in het gezicht, later ook voor lichaamsvet. De ingespoten vloeistof bestaat uit de stof phosphatidylcholine (PPC), gewonnen uit soja. PPC is een enzym dat vergelijkbaar is met enzymen uit menselijk gal, die vast vet kunnen splitsen in kleine delen en het vet zo oplosbaar maken. Lipocel-50 voor een verslapte huid is dus een volkomen natuurlijke techniek en helemaal onschadelijk voor je gezondheid, als je een vetophoping wilt behandelen vlak bij Alpen aan den Rijn. Zeker in combinatie met wat extra beweging of inspanning bereik je met deze methode perfecte resultaten, bijvoorbeeld huidverstrakking.

Maak een afspraak

huidanalyse

Wat gebeurt er met het opgehoopte vet bij de lipocel-50?

Het vet dat door de injecties oplost tijdens het behandelen van je vetophoping in de buurt van Alphen aan den Rijn, neemt de bloedbaan in je lichaam op. Vervolgens wordt het vet via de galwegen verwijderd. Bij grotere vetophopingen adviseren wij enkele weken na het behandelen van de vetophoping nabij Alphen aan den Rijn meer beweging, inspanning of sport te verrichten. Daardoor normaliseert de toegenomen vetbelasting in het bloed sneller.

Afspraak maken voor een intake

De eerste uren na het behandelen van vetophoping bij ons in regio Alphen aan den Rijn

De eerste uren na de lipocel-50-behandeling bij ons in Zwammerdam kan het gebied jeuken of branderig aanvoelen. Vaak is er enige dagen sprake van een lichte zwelling en roodheid en voelt het gebied warmer aan. Soms zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Dit is een normaal bijverschijnsel en hoort bij het genezingsproces, als je vetophoping laat behandelen in onze vakbekwame salon in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Nadat de eventuele zwelling is verdwenen, begint het afbreken van de vetten. Dit is een proces van drie tot zes weken. Hierna zie je het resultaat van de behandeling en kies je eventueel voor herhaling van de lipocel-50. Gemiddeld zijn zo’n twee tot vier behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. We doen ons uiterste best tijdens het behandelen van je vetophoping, zodat je tevreden onze salon in de buurt van Alphen aan den Rijn verlaat.

Prijs € 100,- voor 1 ampul lipcocel

Maak een afspraak

behandeling

Plan een gratis intake voor een vetophopingbehandeling

Laat je graag jouw vetophoping behandelen in onze salon in Zwammerdam, vlak bij Alphen aan den Rijn? Of heb je interesse in een van onze andere behandelingen, zoals een facelift zonder operatie? Neem dan contact met ons op en bel naar 0172-477847 of stuur een e-mail naar info@goodlooking.nl. Samen kijken we welke behandeling bij jou past en gaan we voor het gewenste effect.

Maak een afspraak

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Bekijk hier onze andere behandelingen

Beauty studio Good Looking Neem contact op