Pascaud wave

In onze schoonheidssalon kunt u terecht voor een Pascaud Wave behandeling. Beauty Studio Good Looking is een Qualified Pascaud Instituut, dit betekent dat wij als een van de weinige schoonheidssalons in Nederland alleen met dit concept werken. We bieden diverse Pascaud behandelingen en producten aan. Heeft u huidproblemen en wilt u deze verhelpen? Rimpels, slappe huid, acne, littekens, couperose, striae en cellulitis kunt u in onze studio laten behandelen volgens de Pascaud methode. Pascaud Wave is een effectief huidverjongingsprogramma dat gebaseerd is op de laatste technieken op het gebied van Radio Frequentie (RF). De stralen van de Pascaud Wave behandeling hebben een dieper bereik en hebben voor een doorbraak gezorgd op het gebied RF-behandelingen. De behandeling geeft verbluffende resultaten. Al na één behandeling ziet u verschil en na een paar behandelingen is uw huid zichtbaar strakker en jonger! In tegenstelling tot andere esthetische ingrepen is Pascaud Wave pijnloos. Heeft u interesse in een vrijblijvende proefbehandeling en persoonlijk advies? Maak dan een afspraak in onze studio.
Afspraak maken

 

 

 

De zes stappen van Pascaud

De methode van Pascaud is gebaseerd op de overtuiging dat natuurlijke schoonheid van binnen én buiten komt. Hoe beter u in balans bent, hoe meer u straalt. Als u goed voor uw huid zorgt, voelt u zich beter. Ook gezonde voeding hoort hierbij. Pascaud noemt dit de beauty triangle. Drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Op deze visie zijn de behandelingen en producten gebaseerd. Dit geldt ook voor Pascaud Wave.

Beauty Studio werkt volgens de methode van Pascaud: in 6 stappen naar een stralend uiterlijk!

  1. ANALYSE De juiste start
  2. ENERGISE Stimuleren en kalmeren
  3. BOOST Egaliseren en voeden
  4. LIFT Liften en afvoeren
  5. FIX Verstrakken en verstevigen
  6. CORRECT Rimpels en oneffenheden verminderen

Alle behandelingen en apparatuur die we in deze 6 stappen gebruiken zijn complementair aan elkaar. Als Qualified Pascaud Instituut werken wij met natuurlijke producten en materialen van Pascaud die voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Meer informatie over Pascaudwave behandeling

Bent u eraan toe om uw huidproblemen definitief en professioneel aan te pakken? Een stralend uiterlijk is ook voor u binnen handbereik. Kies voor een Pascaudwave behandeling bij Beauty Studio Good Looking. Vraag meer informatie aan of boek direct een professionele Pascaudwave behandeling.
Meer over Pascaud

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake