Pascaud Wave

Maak een afspraak
Home | Behandelingen | Huidverbetering | Pascaud Wave

✔ Zorgt voor een strakke en jongere huid

✔ Natuurlijke producten en materialen

✔ Kan ingezet worden bij verschillende huidproblemen

✔ Zeer effectief

✔ Na één behandeling ziet u al duidelijk verschil

Pascaud Wave: al na één behandeling verschil

In onze schoonheidssalon kunt u terecht voor een Pascaud Wave behandeling. Beauty Studio Good Looking is een Qualified Pascaud Instituut, dit betekent dat wij als een van de weinige schoonheidssalons in Nederland alleen met dit concept werken. We bieden diverse Pascaud behandelingen en producten aan. Heeft u huidproblemen en wilt u deze verhelpen?

Rimpels, slappe huid, acne, littekens, couperose kunt u in onze studio laten behandelen volgens de Pascaud methode.

Met behulp van massage op basis van een specifieke radiofrequentie komen er stoffen vrij die de huid steviger en compacter maken. De stralen van de Pascaud Wave behandeling hebben een dieper bereik en hebben voor een doorbraak gezorgd op het gebied Radio Frequentie behandelingen. De behandeling geeft verbluffende resultaten. Al na één behandeling ziet u verschil en na een paar behandelingen is uw huid zichtbaar strakker en jonger! In tegenstelling tot andere esthetische ingrepen is Pascaud Wave pijnloos. Heeft u interesse in een vrijblijvende proefbehandeling en persoonlijk advies? Maak dan een afspraak in onze studio.

Maak een afspraak

Effecten :

 • Strakkere contouren
 • Stevigere huid
 • Minder lijntjes en rimpels
 • Fijnere poriën
 • Gaat acne tegen

Maak een afspraak

Hoe werkt het?

De huid wordt gemasseerd met een kop die een specifieke Radio Frequentie uitzendt. Deze frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Bij voldoende warmteontwikkeling in de huid komen er speciale stoffen vrij: Heat Shock Proteins. Deze stoffen zorgen op hun beurt voor een aanmaak van collageen. Collageen is de bouwstof van de huid. De huid wordt steviger en compacter.

Prijs totale gezicht € 140,-
Prijs deelbehandeling € 65,–
Prijs gezicht inclusief hals en decolette € 169,95

Maak een afspraak

gesprek

De zes stappen van Pascaud

De methode van Pascaud is gebaseerd op de overtuiging dat natuurlijke schoonheid van binnen én buiten komt. Hoe beter u in balans bent, hoe meer u straalt. Als u goed voor uw huid zorgt, voelt u zich beter. Ook gezonde voeding hoort hierbij. Pascaud noemt dit de beauty triangle. Drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Op deze visie zijn de behandelingen en producten gebaseerd. Dit geldt ook voor Pascaud Wave.

Beauty Studio Good Looking werkt volgens de methode van Pascaud: in 6 stappen naar een stralend uiterlijk!

 1. ANALYSE De juiste start
 2. ENERGISE Stimuleren en kalmeren
 3. BOOST Egaliseren en voeden
 4. LIFT Liften en afvoeren
 5. FIX Verstrakken en verstevigen
 6. CORRECT Rimpels en oneffenheden verminderen

Alle behandelingen en apparatuur die we in deze 6 stappen gebruiken zijn complementair aan elkaar. Als Qualified Pascaud Instituut werken wij met natuurlijke producten en materialen van Pascaud die voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Maak een afspraak

Meer informatie over Pascaud Wave behandeling

Bent u eraan toe om uw huidproblemen definitief en professioneel aan te pakken? Een stralend uiterlijk is ook voor u binnen handbereik. Kies voor een Pascaud Wave behandeling bij Beauty Studio Good Looking. Vraag meer informatie aan of boek direct een professionele Pascaud Wave behandeling.

Maak een afspraak

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Beauty studio Good Looking Neem contact op