Permanente make up

Alles over permanente make-up

Permanente make-up is het aanbrengen van natuurlijke pigmenten in de korrelige lagen van de opperhuid. Een deel van de aangebrachte pigmenten wordt na een periode, die varieert van 8 tot 15 dagen afgestoten door de natuurlijke afschilfering van de huid. Daarom is een tweede, soms derde behandeling nodig. Deze zogenaamde retouches zijn bij de prijs inbegrepen. De gebruikte pigmenten zijn 100% natuurlijk en mineraal en bevatten een desinfecterend middel. Desgewenst kan voor de behandeling een verdovende creme aangebracht worden.

 

Jacqueline van Gemeren is sinds 1990 aan het werk als Cosmetisch Tatoo Artist.  Cosmetisch tatoeeren is een vak en dat doet Jacqueline gemiddeld 7 uur per dag 4 a 5 dagen per week.

1 maal in de 6 weken is Jacqueline bij Good Looking aanwezig voor het aanbrengen van cosmetische tatoeages.

Heeft u geen of weinig wenkbrauw haartjes meer, of bent u niet tevreden met uw huidige vorm, misschien heet u moeite met het tekenen van gelijke wenkbrauwen. Dan bied permanente make-up een uitkomst voor u. Ditzelfde geldt voor smalle, bleke lippen of een mooie strakke eyeliner.

 

Jacqueline haar specialisatie is het nabootsen van een zo natuurlijk mogelijk effect. Jacqueline van Gemeren is in het bezit van een vergunning van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op grond van artikel 3 van het Warenbesluit tatoeeren en piercen.

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake