Wimperlift

Wimperlift behandeling

De wimperlift is een behandeling waarbij de eigen wimpers gekruld worden. Met een wimperlift is het mogelijk om wimpers snel en effectief te krullen. Een krultang is niet meer nodig en met een wimperlift laat u de wimpers er langer uitzien. De wimperlift behandeling geeft een open blik, omdat de wimpers vanaf de wortel gelift worden. Als de wimpers ook geverfd worden, dan lijkt het zelfs alsof u mascara op heeft.

Een wimperlift geeft een mooi, natuurlijk resultaat

Het grote voordeel van een lashlift is het prachtige resultaat: lange, volle, gekrulde wimpers. Daarnaast bespaart u tijd, omdat u niet elke morgen mascara aan hoeft te brengen en een krultang hoeft te gebruiken. Bij het plaatsen van wimperextensions is er veel nazorg nodig, dit is bij het liften van de wimpers niet het geval. U hoeft niet bang te zijn dat een wimperlift uw wimpers beschadigt. Een wimperlift kan op lange en korte wimpers worden gedaan. Het resultaat is bestand tegen weer en wind. Maar ook tegen water, zweet en tranen.

Hoe werkt een wimperlift?

Eerst wordt er een siliconenpad tegen je wimpers aan bevestigd. Vervolgens wordt er een permanentvloeistof op aangebracht. Daarna wordt er een fixeergel aangebracht om te zorgen dat de wimpers langer gelift blijven.

Prijs

€50,- inclusief verven van de wimpers.

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem
maar weet niet welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Intake, advies en huidanalyse

Voor slechts € 85,-

Als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe behandelingen en acties?

Blijf op de hoogte

You have Successfully Subscribed!