Facelift zonder operatie

Een facelift is een pijnlijke en heftige ingreep, maar u kunt ook kiezen voor een facelift zonder operatie. Als u ouder wordt, dan wordt de huid in uw gezicht, hals en decolleté slapper. En helaas zijn rimpels ook onderdeel van het huidverouderingsproces. Bij Beauty Studio Good Looking kunt u terecht voor een facelift zonder operatie. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging en huidverbetering. Bent u benieuwd hoe wij ook u een jongere en stralende uitstraling kunnen geven? Wij zijn een van de weinige schoonheidssalons in Nederland die alleen met Pascaud behandelingen en producten werkt. Met dit bijzondere schoonheidsconcept kunt u een facelift zonder operatie realiseren. Het is echt waar! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw huid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u met veel plezier hoe de methode werkt.
Persoonlijk advies

Pascaud methode voor een facelift zonder operatie

De facelift zonder operatie doen wij met behulp van de Pascaud methode. Deze methode is gestoeld op de overtuiging dat natuurlijke schoonheid van binnen én van buiten komt. Schoonheid is iets wat we binnen ieders handbereik willen leggen. Wij gaan uit van de zogenaamde Beauty Triangle. Drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Hoe beter u in balans bent, hoe meer u straalt. Als u goed voor uw huid zorgt, voelt u zich beter. Ook gezonde voeding hoort hierbij. Pascaud noemt dit de Beauty Triangle. Op deze visie is de facelift zonder operatie en alle producten die wij in onze studio gebruiken gebaseerd.

Natuurlijke rimpelbehandeling

Beauty Studio Good Looking is een professionele schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij hebben ons als Experience instituut van Pascaud gespecialiseerd in natuurlijke rimpelbehandeling en huidverjonging. Gegarandeerd en direct zichtbaar resultaat. Met een meer gezonde, jonge en vitale huid zult u ook mensen in uw omgeving versteld doen staan. Wilt u meer informatie over natuurlijke rimpelbehandeling, Pascaud Wave, anti aging behandeling of andere behandelingen? Neem contact met ons op. Wij helpen u ook graag aan een stralende huid!

Pascaud wave

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake