Facelift zonder operatie

Maak een afspraak
Home | Facelift zonder operatie

vrouw-pakt-een-product

✔ Gebaseerd op de Beauty Triangle

✔ Producten en behandeling met Pascaud

✔ Uitsluitend natuurlijke en biologische huidverzorging

✔ Pijnloos

✔ Zichtbaar resultaat

Een facelift is een pijnlijke en heftige ingreep, maar je kunt ook kiezen voor een facelift zonder operatie. Als je ouder wordt, dan wordt de huid in je gezicht, hals en decolleté slapper. Helaas zijn rimpels ook onderdeel van het huidverouderingsproces. Bij Good Looking Beauty Salon in Zwammerdam kun je terecht voor een facelift zonder operatie. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging en huidverbetering. Ben je benieuwd hoe wij ook jou een jongere en stralende huid kunnen geven? Wij zijn een van de weinige schoonheidssalons in Nederland die alleen met Pascaud-behandelingen en -producten werken. Met dit bijzondere schoonheidsconcept realiseren we een facelift zonder operatie. Het is echt waar! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw huid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je met veel plezier hoe de methode werkt.

Maak een afspraak

Pascaud-methode voor een facelift zonder operatie

De facelift zonder operatie doen wij met behulp van de Pascaud-methode, bijvoorbeeld met Pascaud Contour. Deze methode is gestoeld op de overtuiging dat natuurlijke schoonheid van binnen én van buiten komt. Schoonheid is iets wat we binnen ieders handbereik willen leggen. Wij gaan uit van de zogenaamde Beauty Triangle. Drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Hoe beter je in balans bent, hoe meer je straalt. Als je goed voor je huid zorgt, voel je je beter. Ook gezonde voeding hoort hierbij. Pascaud noemt dit de Beauty Triangle. Op deze visie zijn de facelift zonder operatie en alle producten die wij in onze studio gebruiken gebaseerd.

Maak een afspraak

behandeling-bij-been

Ontdek onze natuurlijke behandeling

Beautysalon Goodlooking is een professionele schoonheidssalon in Zwammerdam, nabij Alphen aan den Rijn. Wij hebben ons als Experience-instituut van Pascaud gespecialiseerd in natuurlijke rimpelbehandeling en huidverjonging. Bij ons ben je gegarandeerd van direct zichtbaar resultaat. Met een meer gezonde, jonge en vitale huid staan ook mensen in je omgeving verstelt. Wil je meer informatie over een natuurlijke rimpelbehandeling, Pascaud Wave, anti-aging-behandeling of een facelift zonder operatie? Neem contact met ons op en bel naar 0172-477847 of stuur een e-mail naar info@goodlooking.nl. Wij helpen je graag aan een stralende huid!

Maak een afspraak

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Bekijk hier onze andere behandelingen

Beauty studio Good Looking Neem contact op