Behandeling van cellulite in regio Den Haag

Maak een afspraak
Home | Cellulite behandeling Den Haag

Echte passie
Allernieuwste technieken
Zonder lichaamsvreemde stoffen

Cellulite kun je laten verwijderen tijdens een behandeling bij ons op rijafstand van Den Haag en Alphen aan den Rijn. Good Looking Beauty Salon is gevestigd in Zwammerdam en is een van de weinige Qualified Pascaud Instituten. Onze schoonheidsspecialistes zijn expert in natuurlijke huidverbetering. Bovendien vinden we persoonlijke service heel belangrijk. Als je bij ons in de buurt van Alphen aan den Rijn en Den Haag je cellulite wilt laten verwijderen tijdens een behandeling, word je telkens door dezelfde specialist geholpen. Zo raak je vertrouwd met onze medewerker en ontstaat er zelfs een band.

Wat is cellulite en waar bestaat de behandeling bij ons op rijafstand van Den Haag uit?

Als je cellulite hebt dan is je huid hobbelig en heb je vetophopingen en deukjes vlak onder je huid. Dit wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Cellulitis wordt vaak gelinkt aan overgewicht, maar dit is niet helemaal waar. Onvoldoende beweging, een verminderde doorbloeding van de lymfe- en bloedvaten, slap bindweefsel en/of slechte voeding zijn de oorzaken van je sinaasappelhuid. Tijdens de behandeling en het verwijderen van jouw cellulite bij ons in de omgeving van Den Haag en Alphen aan den Rijn proberen we erachter te komen wat de oorzaak van jouw cellulitis is. Vervolgens overleggen we met jou welke behandeling bij jou past. Er zijn verschillende opties, waaronder elektrotherapie en ultrasone lipolyse, mesotherapie en mechanische massage. Uiteindelijk proberen we tijdens de behandeling al jouw cellulite te verwijderen bij onze salon in regio Den Haag en Alphen aan den Rijn.

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Ontdek onze behandelingen en ga je cellulite tegen

Wil je graag af van je sinaasappelhuid? Plan dan een afspraak voor een behandeling bij ons op rijafstand van Alphen aan den Rijn en Den Haag in, zodat we je cellulite (grotendeels) kunnen verwijderen. Ontvang je liever eerst meer informatie over deze behandeling of over een andere behandeling, zoals het uitvoeren van huidverstrakking of bijvoorbeeld het behandelen van vetophoping? Neem dan contact met ons team uit Zwammerdam op en bel naar 0172-477847 of stuur een e-mail naar info@goodlooking.nl.

Pascoud

Good Looking werkt als een van de weinigen in Nederland met de natuurlijke producten van Pascaud. Schoonheid is iets wat we binnen ieders handbereik willen leggen. Wij gaan uit van de zogenaamde Beauty Triangle. Drie aspecten, die elkaar blijven ondersteunen: Outside In Beauty, Inside Out Beauty, Zen Beauty (schoonheid van inzicht).

Bent u geïntereseerd in onze pascaud assortiment?

Bekijk onze producten

Beauty studio Good Looking Neem contact op