Ontharen met een laser in regio Den Haag

Maak een afspraak
Home | Laser ontharen Den Haag

Echte passie
Allernieuwste technieken
Zonder lichaamsvreemde stoffen

Wil jij jouw lichaam permanent met een laser laten ontharen op rijafstand van Den Haag? Dat kan bij Good Looking Beauty Salon in Zwammerdam. Wij bestaan uit een team vol enthousiaste schoonheidsspecialistes die jou graag helpen met een van onze behandelingen. In onze salon werken we alleen met de allerbeste producten en voorzien we je graag van vrijblijvend advies. Ontdek meer over het permanent ontharen met een laser in onze studio op een kleine drie kwartier rijden van Den Haag.

Permanent met een laser ontharen op rijafstand van Den Haag

Er zijn diverse redenen waarom mensen bij ons in de buurt van Den Haag langskomen voor het permanent ontharen met een laser. Tegen de zomer is het natuurlijk erg fijn als je niet meer iedere dag hoeft te scheren voor je een jurkje of bikini aantrekt. Heb je donkere haren en zijn deze op bepaalde lichaamsdelen te erg zichtbaar naar jouw smaak? Dan is permanent ontharen natuurlijk ook een goede optie. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons in de omgeving van Den Haag horen we graag waarom je jouw lichaam met een laser permanent wilt laten ontharen. Een van onze schoonheidsspecialistes legt dan graag uit wat we voor je kunnen betekenen en welke producten fijn in gebruik zijn na de ontharing.

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Bespreek de mogelijkheden van onze behandeling

Neem contact met ons team uit de omgeving van Den Haag op als je jouw lichaam permanent wilt laten ontharen met een laser. Je bereikt ons door te bellen naar 0172-477847 of te e-mailen naar info@goodlooking.nl. Heb je interesse in een van onze andere behandelingen in Zwammerdam? Bekijk dan ons behandelingsaanbod. We voeren onder meer ook schimmelnagelbehandelingen en onderkinbehandelingen uit.

Pascoud

Good Looking werkt als een van de weinigen in Nederland met de natuurlijke producten van Pascaud. Schoonheid is iets wat we binnen ieders handbereik willen leggen. Wij gaan uit van de zogenaamde Beauty Triangle. Drie aspecten, die elkaar blijven ondersteunen: Outside In Beauty, Inside Out Beauty, Zen Beauty (schoonheid van inzicht).

Bent u geïntereseerd in onze pascaud assortiment?

Bekijk onze producten

Beauty studio Good Looking Neem contact op