AHA Peelings

Maak een afspraak
Home | Diensten

Waarom peelen?

Regelmatig peelen helpt je huid gezond en stralend te houden. Wie wil er nu een doffe en vale uitstraling? Je huid is 24 uur per dag en 7 dagen in de week hard aan het werk om nieuwe huidcellen te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren.

Binnen 28 dagen schuiven de onderste ‘actieve’ huidcellen in je huid naar boven. De cellen sterven af naarmate ze meer naar de oppervlakte komen en worden dan uiteindelijk dode huidcellen. Omdat deze dode huidcellen je huid een doffe, vale uitstraling kunnen geven en ook nog eens voor pukkeltjes en puistjes kunnen zorgen doordat ze de porie blokkeren is het verstandig om je huid minimaal 1 keer per week te peelen.

Het woord ‘peeling’ betekent letterlijk het afpellen of afschilferen van de huid. De huid wordt ontdaan van dode huidcellen. We kunnen onze huid helpen door deze te peelen met een enzymatische peeling. De enzymen in de peeling zorgen dat de dode huidcellen makkelijk loslaten. Tevens worden de levende cellagen gestimuleerd

Peelings zonder vervellen bij Good Looking

Wil je je poriën, vale kleur, fijne rimpels of droogtelijntjes nog intensiever aanpakken? Dan kun je hiervoor terecht bij een Pascaud instituut. Zij kunnen jou een intensievere peeling op maat geven. Zo zijn er de AHA peelings, de letters AHA staan voor Alpha Hydroxy Acids, ook wel fruitzuren genoemd. Deze peelings bestaan uit een basis van glycolzuur (suikerriet) of uit melkzuur. De Pascaud specialiste kan een keuze maken uit verschillende concentraties, op deze manier kan ze opbouwend werken en bepalen welke peeling het beste voor jou is.

Maak een afspraak

Milde kuur met AHA & BHA Peelings/Zonder vervelling

Ieder week, 5 weken lang, brengen wij een peeling aan op deze manier kunt u toch zonder vervelling een milde peeling kuur ondergaanwaarbij de vervelling minimaal is maar wel een intensieve werking heeft op de dode huidcellen.

Prijs vanaf €40,-

Maak een afspraak

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Synature behandeling

De Synature behandeling heeft een algehele huidverjongende eigenschap. Huidveroudering begint bij ieder mens met een tragere deling van de cellen waarbij op termijn de levende lagen steeds inactiever worden en de dode huidcellen steeds meer op het oppervlak kleven. Door de Synature behandeling kun je dit proces omkeren en de levende huidlagen verdikken met een dunnere hoornlaag en een fijne opperhuid structuur. Bij deze peeling vervelt de huid in lichte mate in 5 dagen naar een mooie jonge huid.

Prijs €225,- incl. nabehandelings producten

Maak een afspraak

AHA & BHA Peelings: Glycol-, Melk- en Salicylzuur

Een AHA melkzuur peeling

De AHA peeling heeft een sterk moisturizing effect en is daardoor heel geschikt voor de droge, gevoelige huid en bij hyperpigmentatie.

Glycol fruitzuur peeling

De ingrediënten voor de glycol peeling worden verkregen uit suikerriet en zijn heel geschikt bij huidveroudering, een grauwe huid/ rokershuid, grove poriën en fijne rimpels.

BHA salicylzuur peeling

Een BHA peeling is op basis van salicylzuur. Deze peeling lost verstoppingen op in de poriën en vermindert verhoorning. De huid wordt schoon en glad en ook de structuur van de huid wordt verfijnd. Heel geschikt bij acne en huidveroudering.

Beauty studio Good Looking Neem contact op