Pascaud my skincaud

Maak een afspraak
Home | Behandelingen | Huidverbetering | Pascaud my skincaud

DNA

Wist je dat jouw DNA je kan vertellen hoe je een mooiere huid kan krijgen? Er zijn zoveel huidverzorgingsproducten op de markt dat de kans groot is, dat je niet weet welk product voor jouw huid het beste resultaat geeft. Dankzij Pascaud My Skincaud kan je er nu achterkomen welk product jouw huid nodig heeft.

Gebruik vanaf nu de beste crème voor JOUW huid

Het is zonde om te blijven investeren in dure producten die jouw huid niet het gewenste resultaat geven. Maak daarom kennis met Pascaud My Skincaud. My Skincaud vertelt welk product jouw huid nodig heeft. Wat is er meer persoonlijk dan een huidadvies gebaseerd op jouw eigen DNA?

Maak een afspraak

Pascaud My Skincaud werkt d.m.v. DNA test

Dit product geeft informatie prijs over de aanleg van jouw huidkenmerken d.m.v. een DNA test. Het laat je zien op welke punten je je moet richten voor zowel de vermindering van bestaande huidveroudering als de minimalisatie van huidveroudering in de toekomst.

Om kwaliteit van de DNA test te kunnen garanderen, wordt samengewerkt met de Universiteit Maastricht.

De DNA test kan zowel in de beautysalon als thuis gedaan worden. Deze test ontrafelt jouw persoonlijke huidcode. Deze huidcode vertelt welke serums je zou kunnen toevoegen aan je beautyritueel en hoe vaak je ze het beste kan toepassen.

Ook aan je privacy is gedacht. Daarom werkt My Skincaud met een anonieme app die te installeren is op de smartphone. Er wordt niet om persoonlijke gegevens gevraagd en niemand heeft toegang tot jouw persoonlijke DNA rapport die je via de app ontvangt.

Maak een afspraak

DNA

7 verschillende serums voor verschillende aandachtspunten

Er zijn 7 verschillende serums ontwikkeld. Alle serums zijn stuk voor stuk zeer krachtig en hebben een zuivere formule. Ieder serum heeft ook een specifiek doel. Het richt zich bijvoorbeeld op het voorkomen van rimpels, pigmentvlekken of dehydratatie

Wanneer er meerdere aandachtspunten voor de huid uit de DNA test naar voren zijn gekomen, dan kunnen verschillende serums gecombineerd worden. De serums zijn te gebruiken naast jouw eigen vertrouwde verzorgingsproducten.

Daarnaast kan Beautysalon Good Looking op basis van jouw DNA adviseren welke behandelingen voor jou het meest geschikt zijn.

Maak een afspraak

Waar kan ik Pacaud My Skincaud aanschaffen?

Wil je ook persoonlijk advies gebaseerd op jouw DNA? Pascaud My Skincaud is verkrijgbaar in de salon van Good Looking of via de webshop.

Prijs Pascaud My Skincaud

Het DNA kit is te koop voor € 298,– incl gratis serum X die geschikt is voor iedere huid. Hiermee bereikt u een mooie huidspanning op zeer korte termijn.

Maak een afspraak

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Bekijk hier onze andere behandelingen

Beauty studio Good Looking Neem contact op