Esthecin bij haarproblemen

Maak een afspraak
Home | Esthecin bij haarproblemen

Heb jij last van haaruitval en/of kaalheid? Wil je gezonder en sterker haar? En wil je vooral graag (weer) een lekkere volle bos haar?

Esthecin is een nieuw Nederlands haarserum dat zorgt voor behoud van mooi, gezond en sterk haar.

Waardoor ontstaan haarproblemen

Wanneer we ouder worden, verandert de huid. De huid is minder veerkrachtig en er ontstaan rimpels. Dit komt door hormonen, erfelijke aanleg en leefstijl.

Haren zijn onderdeel van de huid. Ouderdom kan daardoor ook invloed hebben op het haar. De haarschacht wordt dunner, er groeien minder haren uit een haarzakje en het haar wordt dunner.

Je haar wordt niet van de ene op de andere dag dun en grijs. Het verouderingsproces treedt heel geleidelijk op. Haarverlies is pas met het blote oog te zien als 50% van de haren verdwenen is. Daarom kan het jaren duren voordat het haarverlies zichtbaar is.

Haarproblemen ontstaan niet altijd alleen door ouderdom. Dit kan ook komen door de aanmaak van testosteron, hormonale problemen, zwangerschap of menopauze.

Maak een afspraak

Hoe zorgt Esthecin voor gezondere haargroei?

Het is belangrijk om op tijd te beginnen met de verzorging van haren en hoofdhuid. Het haarproduct Esthecin bevat ingrediënten die een positieve invloed hebben op de verouderingsprocessen van de haarzakjes.

Het serum werkt in het kort als volgt. Het voedt de wortels en de haarzakjes. Hierdoor wordt de haarkwaliteit verbeterd.  

Hoe snel is er resultaat te zien? Omdat haren langzaam groeien, is de invloed van Esthecin pas te beoordelen na een tijdje. Dit kan tussen de 2 tot 9 maanden duren.  

Maak een afspraak

mevrouw-loopt-naar-binnen

De toepassing van het serum tegen haaruitval

Het gebruik van Esthecin is eenvoudig.

  1. Masseer de hoofdhuid licht in met het haarserum.
  2. Je zult merken dat je haar het serum snel opneemt.
  3. Laat het serum goed intrekken. Wacht minstens een half uur met wassen, het liefst nog langer. Je kan het serum ook een nachtje in laten trekken.

Wanneer je haaruitval hebt of haaruitval wilt voorkomen, dan breng je het serum twee keer per week aan.

Is je doel om de haarkwaliteit te verbeteren, dan is het voldoende om het serum één keer per week aan te brengen.Maak een afspraak

Voor wie is Esthecin geschikt?

Heeft u last van haaruitval? Esthecin is niet alleen te gebruiken als er al haarproblemen opgetreden zijn, maar ook als preventief middel. Heeft u last van haaruitval? Esthecin is niet alleen te gebruiken als er al haarproblemen opgetreden zijn, maar ook als preventief middel.

Het middel kan zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden. Een gezonde bos haar is immers belangrijk voor zowel mannen als vrouwen.

Wat kost Esthecin?

• 8 tubes voor € 59,00
• 24 tubes voor € 159,00

Te koop bij Good Looking in de beautysalon in Zwammerdam.

Klik hier om Esthecin direct online te bestellen. 

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem maar weet niet
welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Bekijk hier onze andere behandelingen

Beauty studio Good Looking Neem contact op