Verslapping hals, armen, onderkin, benen, buikvet, cellulitis

Voor vetophopingen is liposculptuur vaak een grote ingreep. Dan kan lipocel-50 voor de verslapte huid toegepast worden. Het opgelost vet hoeft niet te worden weggezogen, maar wordt door het lichaam zelf afgevoerd.

 

De behandelmethode

De behandelmethode is in het jaar 2000 ontdekt en daarna verder ontwikkeld: eerst voor vet in het gezicht, later ook voor lichaamsvet. De ingespoten vloeistof bestaat uit de stof phosphatidylcholine(PPC), gewonnen uit soja. PPC is een enzym dat vergelijkbaar is met enzymen uit de menselijke gal, die vast vet kunnen splitsen in kleine delen en het vet zo oplosbaar maken. Lipocell-50 voor een verslapte huid is dus een volkomen natuurlijke techniek en helemaal onschadelijk voor je gezondheid. Zeker i.c.m wat extra beweging of inspanning zijn met deze methode perfecte resultaten te bereiken.

 

Het vet dat door de injecties wordt opgelost, zal door de bloedbaan in het lichaam opgenomen worden en daarna via de galwegen verwijderd worden. Bij grotere vetophopingen adviseren wij enkele weken na de behandeling meer beweging, inspanning of sport te verrichten. Daardoor normaliseert de toegenomen vetbelasting in het bloed sneller.

 

De eerste uren

De eerste uren na de lipocell-50 behandeling kan het gebied jeuken of branderig aanvoelen. Vaak is er enige dagen sprake van een lichte zwelling en roodheid en voelt het gebied warmer aan. Soms zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Dit is een normaal bijverschijnsel en hoort bij het genezingsproces.

 

Nadat de eventuele zwelling is verdwenen begint het afbreken van de vetten. Dit is een proces van ongeveer 3 tot 6 weken. Hierna zie je het resultaat van de behandeling en kan er gekozen worden voor eventuele herhaling van de lipocel-50 . Gemiddeld zijn z’n 2 tot 4 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Prijs € 100,- voor 1 ampul Lipcocel

Persoonlijk advies Onze behandelingen

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake