De effecten van Pascaud Contour:

N

2,5 cm omvangvermindering na eerste sessie

N

78% verbetering van huidelasticiteit

N

54% afname van rimpels en lijntjes

Uniek in Nederland, alleen bij Beautysalon Good Looking

Gegarandeerd resultaat met Pascaud Contour

Wil je zonder chirurgische ingreep af van rimpels, acne littekens en vetophoping? Het is mogelijk met Pascaud Contour! Beautysalon Good Looking is als een van de acht instituten in Europa uniek met dit apparaat. Tevens is dit apparaat uitgeroepen tot de Professional Beauty Product of the Year Award. Bekijk het resultaat:

Voor wie is de Pascaud Contour geschikt?

Heeft u last van huidveroudering, rimpels, acne littekens, oedeem of plaatselijke vetophoping? En wilt u daar graag iets aan doen zonder dat u chirurgische ingrepen hoeft te ondergaan? Dan is de Pascaud Contour absoluut de oplossing voor u. Met de Pascaud Contour brengt u de contouren weer terug in uw gezicht én lichaam.

Gezicht: Verbetering van de huid, verstrakken van de kaaklijn, zichtbaar brengen van de jukbeenderen, onderkin verminderen en verstrakking van de hals.

Lichaam: Terugbrengen van de contouren, verminderen van vetophopingen en minimaliseren van cellulite en omvangvermindering.

Nominatie

Het Pascaud Countour apparaat is uitgeroepen tot de Professional Beauty Product of the Year Award in de categorie apparatuur!

Hoe werkt de Pascaud Contour? 

In de Pascaud Contour worden vier technieken gecombineerd:

  • Radiofrequentie
  • Softlaser
  • Led
  • Vacussage

Deze vier technieken geven de volgende resultaten: versteviging, celstimulatie, doorbloeding en lymfedrainage/vochtafvoering. Zo krijgt u de contouren in uw gezicht en lichaam weer terug. Er is zelfs al resultaat na één behandeling!

Een kuurbehandeling bestaat uit 6 behandelingen 1 à 2 keer per week (gezicht 1 keer per week, lichaam 2 keer per week). Een behandeling duurt tussen de 40 en 70 minuten.  

Tarieven

De prijs die u betaalt is afhankelijk van het aantal behandelingen dat u nodig heeft/wilt.  We kunnen onder voorbehoud wel een prijsindicatie geven:
 

  • Bodytreatment: vanaf €99,-
  • Hals & gezicht: vanaf €150,-

Pascaud Contour iets voor u?

Kom langs voor intake en we maken samen een behandelplan

Zonder verplichtingen een eerlijk advies