Natuurlijke schoonheid van binnen én buiten

Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

Home » Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

N

Qualified Pascaud instituut

N

Producten en behandeling met Pascaud

N

Voor zowel mannen als vrouwen

N

Verschillende behandelingen

N

Gediplomeerde medewerkers

Beauty Studio Good Looking is uw schoonheidssalon in de buurt van Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke verbetering van de huid. Met ‘natuurlijk’ richten wij ons op specifieke producten die bestaan uit lichaamseigen stoffen. Wij zijn één van de weinige Qualified Pascaud Instituten en dat betekent dat onze schoonheidssalon in de buurt van Alphen aan de Rijn werkt volgens het Pascaud concept. Hierbij gebruiken wij uiteraard Pascaud producten.

Wat voor resultaat heeft dat voor u? De producten en methode van Pascaud zijn een bewezen totaalconcept gericht op schoonheidsverzorging. Na een behandeling wilt u stralen, u wilt zich prettig voelen en u wilt van het resultaat kunnen genieten. Om dat te realiseren heeft u de methode en producten van Pascaud nodig, waarvoor u bij onze schoonheidssalon nabij Alphen aan den Rijn terecht kunt.

Wij hebben een divers aanbod voor zowel vrouwen als mannen. Ook bieden wij veel verschillende behandelingen aan, waardoor u alles op één plek treft. Dat loopt uiteen van huidverbetering tot pedicure en van kapsalon tot massage. Voor een goede en tegelijk ontspannen schoonheidsverzorging, bent u bij Beauty Salon Good Looking aan het juiste adres. Meer weten over onze diverse mogelijkheden? Neem een kijkje bij al onze behandelingen.

Diverse gezichtsbehandelingen

Een specialisme van onze schoonheidssalon nabij Alphen aan den Rijn is de gezichtsbehandeling. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd, ervaren en gedreven in huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Zowel ter ontspanning als gericht op specifieke huidproblemen.

Een greep uit ons aanbod:

Een schoonheidsbehandeling in Zwammerdam

Wij spreken veel over onze studio nabij Alphen aan den Rijn, maar in feite liggen wij in Zwammerdam. Zwammerdam ligt praktisch naast Alphen aan den Rijn en is binnen een paar minuten bereikbaar. Kortom, ook voor een schoonheidsbehandeling in Zwammerdam bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan in onze studio zelf, maar eventueel ook thuis. Wij bieden namelijk diverse producten aan voor thuisverzorging, zodat u het zelf thuis kan ervaren. Advies hierin is uiteraard belangrijk en daarom nodigen wij u uit voor een bezoekje aan onze schoonheidssalon in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Voor zowel een behandeling in onze salon alsook bij een schoonheidsbehandeling in Zwammerdam, kan u een gezichtsbehandeling bon aanschaffen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld familie of vrienden verrassen. Dat kan in de vorm van een bon zijn voor één van onze producten, maar natuurlijk ook voor een gezichtsbehandeling in onze salon. Meer weten over de gezichtsbehandeling bon? Neem contact met ons op, wij leggen u graag de mogelijkheden uit.

Maak een afspraak

Heeft u last van huidproblemen, zoals acne, een geïrriteerde huid of een droge huid? Heeft u interesse in een ontspanningsmassage? Of wilt u graag een bindweefsel massage ervaren? Beauty Studio Good Looking is uw schoonheidssalon nabij Alphen aan den Rijn. Wij gaan graag met u kijken naar wat wij specifiek voor u kunnen betekenen. Wij denken met u mee en hebben altijd een passende oplossing die gegarandeerd voor een goed resultaat zorgt. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u te adviseren.

U krijgt persoonlijk advies en een gerichte service en dat is waarin onze schoonheidssalon in de buurt van Alphen aan den Rijn zich doet onderscheiden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis intake gesprek zodat we beter kennis met elkaar kunnen maken. Wij kijken uit naar uw bericht!

Waarom onze klanten
voor ons kiezen

N

Geen fillers, injectables of operaties

Maar wel vergelijkbare resultaten

N

Echte passie

Monique: "ik wil anders zijn dan andere salons en mijn klanten blijven verassen met behandelingen op maat."

N

Allernieuwste technieken

Meegaan met de tijd

N

Zonder lichaamsvreemde stoffen

Krijg je de huid ook heel mooi.

N

Qualified Pascaud Institute

Werken met Pascaud geeft bewezen resultaat en tevredenheid bij onze huidige klanten

Past deze behandeling bij u?
Plan een vrijblijvende intake. Zonder verplichtingen

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem
maar weet niet welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Intake, advies en huidanalyse

Voor slechts € 85,-

Als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe behandelingen en acties?

Blijf op de hoogte

You have Successfully Subscribed!