Pigment behandeling

pigmentvlekken1Bent u op zoek naar een effectieve pigment behandeling? Beauty Studio Good Looking in Zwammerdam is gespecialiseerd op het gebied van huidverbeterende behandelingen. Heeft u een geïrriteerde huid, ouderdomsvlekken of acné? Dan helpen wij u graag aan een meer gezonde en stralende huid. Ook voor een pigment behandeling kunt u bij ons terecht. Wij werken met cryiotherapie waarbij we met behulp van vloeibare stikstof de pigment vlekken behandelen.
 
Afspraak maken
 
 

Pigmentvlekken laten behandelen

Pigmentvlekken komen vaak voor en vooral op delen van het lichaam die vaak blootgesteld zijn aan de zon. Tegenwoordig is er gelukkig veel aandacht voor het beschermen van de huid tegen UV-stralen, maar dat was vroeger echt niet het geval. Vooral mensen met een lichte huid krijgen na verloop van tijd te maken met pigmentvlekken. Ze kunnen geen kwaad, maar toch is het voor veel mensen een storende oneffenheid van de huid. Een pigment behandeling kan u snel zichtbaar resultaat geven. Wij vertellen u graag alles over de werking, het effect en de kosten van een pigment behandeling. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
 

Behandel pigmentvlekken met cryotherapie

Cryotherapie is een doeltreffende behandeling die pigmentvlekken zichtbaar vermindert. Het heeft een egaliserende werking op de huid en laat deze meer stralen. Hoe werkt onze behandeling van pigmentvlekken? Cryotherapie is als het ware het bevriezen van het huidweefsel. Naast het aanpakken van pigmentvlekken kan het ook ingezet worden bij ouderdomsvlekken en wratten. Het biedt een aantal voordelen:

  • Het is pijnloos
  • Werkt snel, vaak maar 1 behandeling nodig voor direct resultaat
  • Korte behandeltijd
  • Geen littekenvorming en geen nazorg nodig

 
Cryotherapie bij pigmentvlekken is dus snel, effectief en pijnloos. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Of boek direct een behandeling in onze salon!

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake