Pedicure Ter Aar

Pedicure Ter AarGevestigd in Zwammerdam is Beauty Studio Good Looking binnen een kwartier te bereiken voor een vakkundige pedicure in Ter Aar en omgeving. Pedicure wordt als onderdeel van
lichaamsverzorging helaas vaak vergeten. Hebben uw voeten veel te verduren en verzorgt u ze niet goed genoeg? Dan kunt u op termijn vervelende klachten krijgen. Denk aan likdoorns, branderige voeten door eelt of teennagels die ingroeien.
 
Natuurlijk kunt u zelf de voeten verzorgen om dit te voorkomen. Ontbreekt het u aan tijd of vindt u het gewoon prettiger om een pedicure behandeling door een specialist uit te laten voeren? Maak dan direct een afspraak voor een professionele en doeltreffende pedicure behandeling in Ter Aar en omgeving.

Gratis intake
 
 
 

Tips voetverzorging

Kleine en grote problemen aan de voeten kunnen voorkomen worden met een goede voetverzorging. U kunt het aantal bezoeken aan de pedicure beperken door uw voeten regelmatig en met de juiste middelen te verzorgen. Hieronder geven wij wat tips:

  • Was uw voeten dagelijks goed met water. Beperk hierbij het gebruik van geparfumeerde zeep en douchegel.
  • Droog uw voeten na het douchen of bad goed af, met name tussen de tenen.
  • Gebruik een goede hydraterende vette crème om droge voeten of kloven te voorkomen.
  • Knip en vijl regelmatig uw teennagels recht en niet te kort.
  • Gebruikt u vaak nagellak? Verwijder deze dan met een remover zonder schadelijke aceton.
  • Loop regelmatig op zonder schoenen en sokken om de voeten te luchten.

Schoonheidssalon Ter AarWij adviseren u om bovenstaande tips te volgen en daarnaast ongeveer 2 keer per jaar een behandeling te boeken bij professionele pedicure. Komt u uit Ter Aar? Binnen een kwartier kunt u met de auto bij Beauty Studio Good Looking zijn. Bij ons vindt u alles onder één dak. U kunt naast diverse pedicure behandelingen ook terecht voor huidadvies en -behandelingen, massages en een bezoek brengen aan onze kapsalon.
 
 

Afspraak maken schoonheidssalon Ter Aar

Als u een afspraak wilt maken bij een schoonheidssalon in Ter Aar en omgeving dan heten wij u van harte welkom. Beauty Studio Good Looking heeft een bijzonder groot aanbod en staat bekend om de persoonlijke service. Wij zijn úw professionele pedicure en schoonheidssalon, ook vanuit Ter Aar.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak
 
 
 
Een kleine greep uit onze behandelingen: Biologische huidverzorging, Facelift zonder operatie, Collageen behandeling, Pigment behandeling, Bindweefsel massage gezicht, Pascaud Wave

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake