Pedicure Bodegraven

Voor een professionele pedicure in Bodegraven en omgeving kunt u terecht bij Beauty Studio Good Looking. Onze salon is gevestigd in Zwammerdam en makkelijk bereikbaar. Met onze pedicure behandelingen geeft u uw voeten de zorg en aandacht die ze verdienen. Bent u op zoek naar een salon voor pedicure in Bodegraven en omstreken? Zoek dan niet verder, maar bekijk de behandelingen en maak gelijk een afspraak.

Afspraak maken
 
 

Zijn uw voeten klaar voor de zomer?

We zien vaak dat in de zomer voeten meestal prima verzorgd worden. Logisch ook, ze zijn dan vaker zichtbaar en u wilt toch dat ze er fraai uit zien in slippers en sandalen. Maak uw voeten klaar voor de zomer en boek een behandeling voor pedicure in Bodegraven! Zo gaat u fris en verzorgd de zomer in.
 
In de winter vergeten we onze voeten vaak een beetje. Weggestopt in sokken en dichte schoenen, dus niet meer zo vaak in het zicht. Ontzettend jammer, want juist in de koudere periode van het jaar is voetverzorging erg belangrijk. Het is aan te raden om ook dan regelmatig een afspraak te maken bij de pedicure. Bodegraven en omgeving kent een aantal goede salons. Bent u zoek naar een salon met een groot aanbod en persoonlijke aandacht? Dan zit u bij Beauty Studio Good Looking helemaal goed!

Behandelingen pedicure Bodegraven

In onze salon voor pedicure in Bodegraven kunt u terecht voor verschillende behandelingen.

  • Basis pedicure behandeling – € 36,50

Een volledige verzorging van de nagels en huid. Verwijdering van eelt en behandeling van pathologische problemen.
 

  • Basis pedicure en voetverwenbehandeling – € 47,50

Heerlijk voetenbad, scrubben, basis pedicure behandeling, masker en korte massage van de voeten.
 

  • Cosmetische voetverzorging – € 41,50

Heerlijk voetenbad, scrubben, nagels knippen en vijlen, nagelomgeving verzorgen masker en voetmassage. Deze pedicurebehandeling is uit te breiden met teennagels lakken, gellakken of french pedicure.
 

Afspraak maken pedicure Bodegraven

Bent u specifiek op zoek naar een pedicure in Bodegraven voor de behandeling van een diabetische of een reumatische voet? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of maak gelijk een afspraak voor een doeltreffende en betaalbare pedicurebehandeling in de omgeving van Bodegraven.

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake