Natuurlijke schoonheid van binnen én buiten

Pedicure Alphen aan den Rijn

Home » Pedicure Alphen aan den Rijn

Pedicure Alphen aan den Rijn

N

Schoonheid en pedicure salon in één

N

Voor zowel man als vrouw

N

Uitsluitend natuurlijke en biologische huidverzorging.

N

Qualified Pascoud Instituut

N

Verschillende voetbehandelingen

Lichaamsverzorging is belangrijk, daar zal iedereen het over eens zijn. Maar wat vaak vergeten wordt, dat zijn de voeten terwijl die ook zeker aandacht verdienen. Die aandacht krijgt uw voeten van onze pedicure nabij Alphen aan den Rijn. Voeten worden weggestopt in sokken en schoenen en zijn veelal het minst belangrijk als het op schoonheid aankomt. Maar diezelfde voeten krijgen wel veel te verduren, vergeet ze dus niet!

Beauty Studio Good Looking is gericht op schoonheidsbehandelingen en daaronder valt ook voetverzorging. Bij onze pedicure in de buurt van Alphen aan den Rijn kan u terecht voor voetproblemen, ontspannen behandelingen en massages. In onze studio is Marian Wijfje onze gediplomeerde pedicure en zij is aanwezig op maandag, dinsdag en één keer per maand op zaterdag.

Last van voetproblemen? Is het tijd voor de juiste aandacht voor uw voeten? Onze pedicure in de buurt van Alphen aan den Rijn helpt u met uw voeten. Maak een afspraak voor een behandeling, wij verwelkomen u graag.
Beauty Studio Good Looking is een Qualified Pascaud Instituut. Dit betekent dat wij getraind zijn in het werken met de behandelingen en producten van Pascaud. Good Looking werkt uitsluitend volgens dit concept van natuurlijke en biologische huidverzorging. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw huid? Wij vertellen u met veel plezier wat biologische huidverzorging of gezichtsverzorging voor u kan doen.

Verschillende voetbehandelingen

U kunt bij onze pedicure nabij Alphen aan den Rijn verschillende behandelingen boeken. Dit kan een behandeling voor uw eigen voeten zijn, maar ook kan u dat via een schoonheidsbon cadeau doen. De behandelingen lopen uiteen. Zo kunt u voor de basis pedicure kiezen die tussen de 30 en 45 minuten duurt. Tijdens deze behandeling zullen uw voeten een volledige verzorging van nagel en huid krijgen. Ook zal eelt worden weggehaald.

Zin in meer? Dan kunt u deze behandeling verder uitbreiden met een voet verwenbehandeling. In aanvulling op de genoemde punten van de basisbehandeling, krijgt u bij de uitbreiding een voetbad, scrubmasker en tot slot een voetmassage. Verder kunt u nog bij onze pedicure in Alphen aan den Rijn terecht voor ingegroeide teennagels, een cosmetische voetverzorging en het verwijderen van likdoorns.

Geen problemen met uw voeten en bent u tevreden, maar kunnen uw nagels wel een opfleurbeurt gebruiken? Boek dan zeker een french pedicure. Prachtig voor de zomermaanden, de periode waarin u vanzelfsprekend veel vaker met open schoenen loopt.

Al onze behandelingen

Het mag wel duidelijk zijn. Voor alle vormen van voetbehandelingen, kan u bij onze pedicure in de buurt van Alphen aan den Rijn terecht. Iemand verrassen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt bijvoorbeeld een schoonheidsbon cadeau doen. U krijgt gegarandeerd een leuke reactie. Neem contact op voor de mogelijkheden om een schoonheidsbon cadeau te doen.
 

Uw pedicure Zwammerdam

Hoewel we spreken van Alphen aan de Rijn, zijn wij gevestigd in Zwammerdam. Dat ligt praktisch naast Alphen aan den Rijn en is binnen een paar minuten bereikbaar. Als u dus op zoek bent naar een goede ervaren pedicure in Zwammerdam, dan bent u bij Beauty Studio Good Looking aan het juiste adres.

Hetzelfde geldt uiteraard ook voor een pedicure in Bodegraven gezocht. Slechts een paar minuten rijden en u bent bij de pedicure in Zwammerdam. Onze studio is zeer goed en snel bereikbaar. Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een betaalbare en prettige pedicure behandeling. Beauty Studio Good Looking zal u niet teleurstellen en wij kijken uit naar uw komst.

Waarom onze klanten
voor ons kiezen

N

Geen fillers, injectables of operaties

Maar wel vergelijkbare resultaten

N

Echte passie

Monique: "ik wil anders zijn dan andere salons en mijn klanten blijven verassen met behandelingen op maat."

N

Allernieuwste technieken

Meegaan met de tijd

N

Zonder lichaamsvreemde stoffen

Krijg je de huid ook heel mooi.

N

Qualified Pascaud Institute

Werken met Pascaud geeft bewezen resultaat en tevredenheid bij onze huidige klanten

Past deze behandeling bij u?
Plan een vrijblijvende intake. Zonder verplichtingen

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem
maar weet niet welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Intake, advies en huidanalyse

Voor slechts € 85,-

Als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe behandelingen en acties?

Blijf op de hoogte

You have Successfully Subscribed!