Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

Beauty Studio Good Looking is een schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering. Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten. Met producten die bestaan uit lichaamseigen stoffen. Onze schoonheidssalon is een van de weinige Qualified Pascaud Instituten. Wij werken allen volgens het Pascaud concept en met Pascaud producten. Het is een bewezen totaalconcept op het gebied van schoonheidsverzorging met als doel stralende klanten. Beauty Studio Good Looking heeft een divers aanbod zowel voor vrouwen als voor mannen. U kunt bij ons terecht voor een compleet aanbod en vindt letterlijk alles onder een dak. Van huidverbetering tot pedicure, van kapsalon tot massage. Alle mogelijke behandelingen op het gebied van schoonheidsverzorging vindt u in onze schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn.
De medewerkers van onze schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn zijn gediplomeerd en zeer bedreven in huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

 

Een greep uit ons aanbod:

  • Huidverbetering
  • Acnebehandeling
  • AHA-peelings
  • Bindweefselmassage
  • Esthetisch arts
  • Figuurcorrectie en cellulitis behandelen
  • Huidanalyse
  • Liften en verstevigen
  • Marmatrix masker

U kunt ook verschillende producten in onze Beauty Studio kopen voor thuisverzorging. Wij geven u hier graag advies in.
Heeft u een probleem of wilt u een gezichtsbehandeling in Alphen aan den Rijn en omgeving? Overleg met ons wat uw ‘probleem’ of wens is zodat we samen met u kunnen bepalen welke gezichtsbehandeling u nodig heeft. U kunt contact opnemen met de medewerkers van onze schoonheidssalon. Alphen aan den Rijn kent vele beautysalons. Wij onderscheiden ons door een bijzonder groot aanbod en persoonlijke service. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze salon voor een gezichtsbehandeling in Alphen aan den Rijn! Ontvang een persoonlijk advies op maat in een gratis intakegesprek.

Persoonlijk advies Onze behandelingen

 

 

 

medewerker1 medewerker4 medewerker3 medewerker2

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake