Natuurlijke facelift

Natuurlijke faceliftEen natuurlijke facelift voor het verjongen en verstevigen van de huid zonder chirurgisch ingrijpen? Dat kan met het stappenplan van Pascaud.

 

Bij Beauty Studio Good Looking zijn we gespecialiseerd in de Pascaud methode. Deze is gebaseerd op de overtuiging dat natuurlijke schoonheid vanbinnen én buiten komt en dat drie aspecten van lichaam en geest in balans moeten zijn. Op deze visie zijn de behandelingen en producten gebaseerd. Een natuurlijke facelift kunt u in 6 stappen bereiken. Een stralend uiterlijk is ook voor u binnen handbereik.

 

 

De 6 stappen van Pascaud voor een natuurlijke facelift

Dit zijn de 6 stappen van Pascaud:

  1. ANALYSE De juiste start
  2. ENERGISE Stimuleren en kalmeren
  3. BOOST Egaliseren en voeden
  4. LIFT Liften en afvoeren
  5. FIX Verstrakken en verstevigen
  6. CORRECT Rimpels en oneffenheden verminderen

Alle behandelingen en apparatuur die we in deze 6 stappen gebruiken zijn complementair aan elkaar. Voor de natuurlijke facelift lichten we stap 3 en stap 4 specifiek even uit.
 

Stap 3 van de natuurlijk facelift: BOOST

PHuid strakker makenascaud Mesotherapie is stap 3 voor een natuurlijke facelift en is een 100% natuurlijke huidverjongingsbehandeling. Tijdens deze behandeling dienen wij een cocktail van werkzame stoffen met micro injecties toe. Het computergestuurde mesopistool injecteert de voeding precies op die plekken waar het nodig is. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos.
 
Mesotherapie is een belangrijk onderdeel van de natuurlijke facelift. De huidverjongende cocktail is biologisch afbreekbaar. De huid wordt aangevuld met vitaminen, mineralen, aminozuren, peptiden en hyaluronzuur. Pascaud Mesotherapie verbetert de totale huidconditie en geeft het resultaat van een natuurlijke facelift..
 

Huid strakker maken met stap 4: LIFT

De huid strakker maken. Dat is wat we doen met stap 4 van de natuurlijke facelift: de PascaudLite laser. We liften het gezicht, verstrakken de oogcontouren en behandelen vochtwallen onder de ogen. De PascaudLite laser is een niet-invasieve lasertechniek, ook wel koudlaser genoemd. Deze vorm van fototherapie is pijnloos en veilig. Een kuur van tien behandelingen zorgt voor zeer lang aanhoudende resultaten. Zelfs na één behandeling van de huid strakker maken ziet u al duidelijk verschil. Wilt u ook uw huid strakker maken en een natuurlijke facelift? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Afspraak maken voor een intake
 
 
 
Onze klanten bekeken ook: Biologische huidverzorging, Facelift zonder operatie, Collageen behandeling, Huidproblemen gezicht, Pedicure Alphen aan den Rijn, Pascaud Wave

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake