Kapsalon Alphen aan den Rijn

Beauty Studio Good Looking is in Zwammerdam gevestigd en naast schoonheidssalon ook een professionele kapsalon. Alphen aan den Rijn, Ter Aar en andere omliggende plaatsen liggen in ons werkgebied. We zijn namelijk makkelijk aan te rijden. Bovendien is onze kapsalon een klein ritje waard. Wat onderscheidt ons dan van andere kapsalons in Alphen aan den Rijn? Ten eerste zijn wij een REDKEN ambassador kapsalon. Dit betekent dat onze kapsters werken met de kwalitatieve REDKEN producten en regelmatig professionele trainingen volgen. Bij Good Looking bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast staan wij bekend om onze persoonlijke service. Onze klanten rijden graag naar onze kapsalon vanuit Alphen aan den Rijn voor een luxe verwen behandeling. Maak gemakkelijk online een afspraak!

Afspraak maken
 
 

Good Looking: Beauty- en kapsalon in 1

In onze salon vindt u alles onder 1 dak:

  • Huidverbetering
  • Pedicure
  • Kapsalon
  • Massage
  • Schoonheidsverzorging

Verwen uzelf extra met een combinatie van een gezichtsbehandeling en een kappersbehandeling. De REDKEN shotbehandeling bijvoorbeeld. Een speciale formule voor een zeer intensieve verzorging van uw haar. De tweedelige behandeling repareert, herstelt en beschermt het haar van binnenuit. In onze kapsalon in de omgeving van Alphen aan den Rijn boekt u deze behandeling al vanaf € 30,-.

Kapsalon Ter Aar

Als u een afspraak wilt maken bij een kapsalon in Ter Aar en omgeving dan heten wij u van harte welkom. Beauty Studio Good Looking heeft een zeer groot aanbod. U kunt bij ons terecht voor diverse kappersbehandelingen én schoonheidsbehandelingen. Wij staan bekend om onze persoonlijke service. Wij zijn úw professionele schoonheidssalon en kapsalon in de directe omgeving van Ter Aar en Alphen aan den Rijn. Maak nu online een afspraak!

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake