Huidproblemen gezicht

Huidproblemen in het gezicht kunnen niet alleen ontsierend zijn, maar ook nog eens pijnlijk. Voor veel mensen is het een vervelende en frustrerende aandoening. Een doeltreffende behandeling die blijvend resultaat geeft is soms lastig te vinden. Beauty Studio Good Looking in Zwammerdam is gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering. Een veelgebruikte term, maar wat houdt dit dan precies in? En hoe kan het u helpen met de huidproblemen gezicht? Wij leggen het graag uit.
 
Overzicht behandelingen Gratis intake
 
 

Natuurlijke huidverbetering

In onze salon werken we uitsluitend met natuurlijke producten om een oplossing te vinden voor uw huidproblemen. Gezicht, hals en andere lichaamsdelen behandelen wij met producten die opgebouwd zijn uit lichaamseigen stoffen. Dit alles doen wij op basis van het Pascaud concept en met Pascaud producten. Het is een totaalconcept dat bewezen effectief is. Het is gestoeld op de overtuiging dat natuurlijke schoonheid van binnen én buiten komt. Het gaat om balans. Bent u in balans, dan straalt u ook meer. Het draagt bij aan het verbeteren van huidproblemen o.a. in uw gezicht. Een goede huidverzorging hoort hier ook zeker bij. Net als gezonde voeding. Pascaud noemt dit de beauty triangle: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Meer informatie over het Pascaud concept vind u hier.
 

Hele droge huid gezicht

Een hele droge huid in het gezicht kenmerkt zich door jeuk, schilfers, kloven en rode plekken. Vaak ontstaat een droge huid in het gezicht door een combinatie van aanleg, droge koude lucht (vaak in de winter) en soms ook een verkeerde verzorging. Wij verhelpen uw huidproblemen gezicht op een natuurlijke en professionele manier. Gelukkig kan een gezichtsbehandeling snel zichtbaar resultaat geven. Wij vertellen u graag alles over de werking, het effect en de kosten van een behandeling voor uw huidproblemen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak.

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake