Huid verbeteren

Uw huid verbeteren kunt u bij Beauty Studio Good Looking met een uitgebreid programma behandelingen. In onze schoonheidssalon werken wij uitsluitend met natuurlijke producten van Pascaud. Deze producten bestaan uit zijn natuurlijk en bestaan uit lichaamseigen stoffen. Wij zijn een Qualified Pascaud Instituut en werken als een van de weinige salons in Nederland uitsluitend op basis van dit bewezen totaalconcept voor huid verbeteren en huidverjonging. Wilt u weten welke behandeling voor u het meest geschikt is om uw huid te verbeteren en te verjongen? Wij bieden een Pascaud kennismakingsbehandeling incl. gratis huidtest. De perfecte manier om te ontdekken wat het beste bij u past. Uw huid verbeteren op een natuurlijke manier! Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.
Intakegesprek plannen
 
 

Huid verbeteren met Pascaud Wave

Stoort u zich aan rimpels, slappe huid op uw gezicht, hals of lichaam, acne, littekens, striae of cellulitis? Wilt u uw huid verbeteren, op een doeltreffende en natuurlijke wijze? Beauty Studio Good Looking werkt met Pascaud Wave. Bij deze behandeling wordt de huid gemasseerd met een kop die een specifieke Radio Frequentie uitzendt. Bij voldoende warmteontwikkeling in de huid komen er speciale stoffen vrij: Heat Shock Proteins. Deze stoffen zorgen op hun beurt voor een aanmaak van collageen. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat een belangrijk onderdeel is van ons bindweefsel en de huid elastisch houdt. Pascaud Wave is een effectieve behandeling voor huid verbeteren. Uw huid is al na een behandeling zichtbaar steviger en compacter.
 
Met Pascaud Wave bereikt u:

  • Strakkere contouren
  • Stevigere huid
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Fijnere poriën
  • Minder acne

Huidverbeterende behandelingen

Als het gaat om huidverbeterende behandelingen dan is er veel keuze. Het juiste behandeladvies begint dan ook met een deskundige huidanalyse. In onze schoonheidssalon meten en analyseren we uw huid met behulp van sensoren en een microscoopcamera. We stellen letterlijk de conditie van uw huid vast. Op basis van de uitkomst stellen we een behandelplan op. De resultaten houden we nauwgezet bij. Op deze manier bent u verzekerd van de beste huidverbeterende behandelingen. Wilt u de conditie van uw huid weten? Maak dan een afspraak voor een huidanalyse!
 

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake