Grauwe huid, grove porieen, pigmentvlekken

Regelmatig peelen helpt je huid gezond en stralend te houden. Wie wil er nu een doffe en vale uitstraling? Je huid is 24 uur per dag en 7 dagen in de week hard aan het werk om nieuwe huidcellen te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren.

 

Waarom peelen?

Binnen 28 dagen schuiven de onderste ‘actieve’ huidcellen in je huid naar boven. De cellen sterven af naarmate ze meer naar de oppervlakte komen en worden dan uiteindelijk dode huidcellen. Omdat deze dode huidcellen je huid een doffe, vale uitstraling kunnen geven en ook nog eens voor pukkeltjes en puistjes kunnen zorgen doordat ze de porie blokkeren is het verstandig om je huid minimaal 1 keer per week te peelen.

Het woord ‘peeling’ betekent letterlijk het afpellen of afschilferen van de huid. De huid wordt ontdaan van dode huidcellen. We kunnen onze huid helpen door deze te peelen met een enzymatische peeling. De enzymen in de peeling zorgen dat de dode huidcellen makkelijk loslaten. Tevens worden de levende cellagen gestimuleerd.

 

Peelings zonder vervellen bij Good Looking

Wil je je poriën, vale kleur, fijne rimpels of droogtelijntjes nog intensiever aanpakken? Dan kun je hiervoor terecht bij een Pascaud instituut. Zij kunnen jou een intensievere peeling op maat geven. Zo zijn er de AHA peelings, de letters AHA staan voor Alpha Hydroxy Acids, ook wel fruitzuren genoemd. Deze peelings bestaan uit een basis van glycolzuur (suikerriet) of uit melkzuur. De Pascaud specialiste kan een keuze maken uit verschillende concentraties, op deze manier kan ze opbouwend werken en bepalen welke peeling het beste voor jou is.

 

 

 

 

Persoonlijk advies Onze behandelingen

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake