Natuurlijke schoonheid van binnen én buiten

Geïrriteerde huid

Home » Geïrriteerde huid

Beautysalon GoodLooking

N

Professionele huidverzorging

N

Producten en behandeling met Pascaud

N

Uitsluitend natuurlijke en biologische huidverzorging

N

Gratis intakegesprek

Een geïrriteerde huid is erg vervelend. Klachten als een droge en soms schilferige huid, een trekkerig gevoel na het douchen, uitslag en jeuk kunnen je flink uit je doen brengen. Het aanbod op het gebied van huidverzorging is ontzettend groot. Veel merken komen met zogenaamde vernieuwende oplossingen om je van een geïrriteerde huid af te helpen. Maar hoe weet je nu wat voor jou echt werkt? Beauty Studio Good Looking is gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering. Voordat we overgaan tot een behandeling huid verbeteren doen we eerst een uitgebreide huidanalyse. Hiermee zien we in welke staat je huid zich op dat moment bevindt, wat de oorzaak is van de geïrriteerde huid en met welke behandeling en producten we de huid kunnen verbeteren. Wilt u weten welke behandeling voor u het meest geschikt is voor uw geïrriteerde huid? Wij bieden een Pascaud kennismakingsbehandeling incl. gratis huidtest. Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Mogelijke oorzaken geïrriteerde huid

Er zijn verschillende oorzaken voor een geïrriteerde huid. In de koude wintermaanden komt een geïrriteerde huid vaker voor. Een van de redenen is dat je te lang en te heet doucht. De huid kan hierdoor uitdrogen en gaan jeuken. Een lage luchtvochtigheid in de woning draagt ook bij. De verwarming staat frequent aan en geeft droge lucht in huis. Een goede tip is om het vochtniveau op peil te houden door waterbakjes aan de verwarming te hangen.

Ook het gebruik van producten met zeep kunnen de boosdoener zijn van een geïrriteerde huid. Je huid heeft van nature een beschermende huidlaag. Veelvuldig gebruik van deze producten verminderen de werking van deze laag.

Als laatste kunnen fysieke klachten of ziektes de oorzaak zijn van een geïrriteerde huid. De overgang bijvoorbeeld verandert de hormoonhuishouding en ook de eigenschappen van de huid. Maar ook voedselallergieën, diabetes en oncologische behandelingen kunnen huidirritatie geven.
 

Huidirritatie gezicht

Huidirritatie aan het gezicht is erg vervelend. Het is zichtbaar en voelt vaak erg vervelend aan. Het is lastig te bepalen welk product voor u het beste werkt en de huidirritatie aan het gezicht te verminderen. Voorkom in ieder geval dat u zelf steeds nieuwe verzorgingsproducten gaat uitproberen. Dit doet een gevoelige en geïrriteerde huid vaak niet goed. Kies voor een behandeladvies op maat door onze huidspecialisten. Op basis van de uitkomst van de huidanalyse stellen we een behandelplan op. Wilt u de conditie van uw huid weten en een huidirritatie aan uw gezicht verminderen? Maak dan een afspraak!

Waarom onze klanten
voor ons kiezen

N

Geen fillers, injectables of operaties

Maar wel vergelijkbare resultaten

N

Echte passie

Monique: "ik wil anders zijn dan andere salons en mijn klanten blijven verassen met behandelingen op maat."

N

Allernieuwste technieken

Meegaan met de tijd

N

Zonder lichaamsvreemde stoffen

Krijg je de huid ook heel mooi.

N

Qualified Pascaud Institute

Werken met Pascaud geeft bewezen resultaat en tevredenheid bij onze huidige klanten

Past deze behandeling bij u?
Plan een vrijblijvende intake. Zonder verplichtingen

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem
maar weet niet welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Intake, advies en huidanalyse

Voor slechts € 85,-

Als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe behandelingen en acties?

Blijf op de hoogte

You have Successfully Subscribed!