Collageen behandeling

Collageen behandeling

Een collageen behandeling is een huid verjongende behandeling uitgevoerd met behulp van lichttherapie. Beauty Studio Good Looking is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging. Behandelingen waarbij uw huid gestimuleerd optimaal te functioneren met lichaamseigen stoffen en bestanddelen. Hier komen geen chemische crèmes of operatieve ingrepen aan te pas. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat een belangrijk onderdeel is van het bindweefsel. Bij collageen therapie wordt gebruik gemaakt van LED lichtbronnen. De lichtbronnen versterken de werking van collageen en vertragen het huidverouderingsproces. Uw huid en het aanwezige collageen is als het ware in slaap en wordt met de collageen behandeling weer geactiveerd. Nieuwsgierig naar de kosten en de resultaten? Vraag een gratis intakegesprek aan.
 
Gratis intake
 
 

Een kuur collageen

Voor het beste resultaat van een collageen behandeling volgt u gedurende een aantal weken een kuur. Dit betekent dat u ongeveer 1 keer per week bij ons in de salon komt. Na de kuur collageen therapie komt u nog een aantal keren terug voor een herhaalsessie om het herstel van de huid te ondersteunen.

 

De PascaudLite LED maakt gebruik van vier verschillende lichtbronnen:

  • Infraroodtherapie (onzichtbaar licht) zorgt voor herstellende energie, betere doorbloeding, aanmaak van collageen en stimulatie van de celstofwisseling.
  • Chromotherapie (zichtbare kleuren) bestaat uit rode, blauwe en groene LED’s met elk hun specifieke werking op de huid. Afhankelijk van de gewenste beautyoplossing wordt infrarood met andere kleuren gecombineerd. Alle vormen van licht zijn doeltreffend en volkomen veilig.

 

Iedere lichtbron heeft weer een ander effect. Zo zorgt infrarood ervoor dat uw huidcellen herstellen. Het stimuleren van de huidfuncties doen we door rood licht te gebruiken. Blauw en groen licht werken juist kalmerend voor de huid. Het resultaat van een collageen behandeling is een zichtbaar fijnere en stevigere huid. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Maak een afspraak voor een intake en ontvang persoonlijk advies over een collageen behandeling in onze salon.

 

Natuurlijke huidverjonging met collageen behandelingen

Met de collageen behandeling van Good Looking kiest u voor huidverjonging op een natuurlijke manier. Wij helpen u aan een zichtbaar stralende en jongere huid. Naast natuurlijke huidverjonging zorgt collageen therapie ook voor een optimaal herstelvermogen van de huid. Collageen behandeling is een nieuwe maar reeds bewezen methode voor natuurlijke huidverjonging. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of maak direct online een afspraak! Misschien is dit voor u dé oplossing voor uw huidproblemen. Wacht daarom niet langer!

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake