Biologische huidverzorging

Biologische huidverzorgingHet belang van natuurlijke en biologische huidverzorging wordt gelukkig steeds meer ingezien. We gaan gezonder eten en proberen bewuster te leven. Dus is het logisch dat we ook onze huid op een goede manier willen verzorgen. Biologische huidverzorging betekent werken met producten op natuurlijke basis die een aantal werkende bestanddelen hebben die op biologische wijze zijn geteeld.
 
Beauty Studio Good Looking is een Qualified Pascaud Instituut. Dit betekent dat wij getraind zijn in het werken met de behandelingen en producten van Pascaud. Good Looking werkt uitsluitend volgens dit concept van natuurlijke en biologische huidverzorging. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw huid? Wij vertellen u met veel plezier wat biologische huidverzorging of gezichtsverzorging voor u kan doen.
Biologische gezichtsverzorging
 
 
 

Deskundige huidanalyse

Het juiste behandeladvies voor biologische huidverzorging begint altijd met een goede huidanalyse. Hiervoor ontwikkelde Pascaud het Multi Analysis Center. Dit apparaat maakt een foto van de huid en rekent uit hoe het met de huidconditie gesteld is. Hierbij wordt gekeken naar de grootte van de poriën, de diepte en hoeveelheid rimpels, pigmentaties, vet- en vochtgehalte en huidelasticiteit. De berekeningen slaan wij op zodat we na de biologische huidverzorging behandelingen kunnen zien wat het resultaat is. Een doeltreffende methode om een op maat programma voor huidverbetering en huidverjonging voor u te creëren.
 

Good Looking werkt met biologische huidverzorgingsproducten

Biologische huidverzorgingsproductenBij de biologische huidverzorgingsproducten van Pascaud staan de hoogst haalbare werkzaamheid met zuivere stoffen voorop. De resultaten zijn verbluffend. De methode van Pascaud is gebaseerd op de overtuiging dat natuurlijke schoonheid van binnen én buiten komt. Drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Pascaud noemt dit de beauty triangle. Op deze visie zijn de behandelingen en de biologische huidverzorgingsproducten gebaseerd. Heeft u interesse in een vrijblijvende proefbehandeling en persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor een intake.
Gratis intake
 
 
 
Onze klanten bekeken ook: Huidproblemen gezicht, Collageen behandeling, Geïrriteerde huid, Huid verbeteren, Pascaud Wave, Natuurlijke facelift

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake