Biologische gezichtsverzorging

Voor biologische gezichtsverzorging kunt u terecht bij Beauty Studio Good Looking. W
ij bieden een divers programma op het gebied van huidverbeterende behandelingen. Zowel voor vrouwen als voor mannen zijn onze behandelingen op basis van biologische gezichtsverzorging zeer geschikt.

Een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod:

Al onze Pascaud producten voor biologische gezichtsverzorging kunt u bij ons in de salon kopen. Zo kunt u ook thuis aan de slag met biologische gezichtsverzorging. Wel zo handig! Advies nodig? Neem contact met ons op, wij helpen u graag uw huidproblemen te verhelpen.
Contact opnemen
 
 

Biologische Pascaud behandelingen

U kunt bij ons terecht voor een Pascaud Professional Treatment. Deze revitaliserende behandeling op basis van biologisbiologische gezichtsverzorgingche gezichtsverzorging kan toegepast worden op gezicht, hals en decolleté. Maar bijvoorbeeld ook op uw handen. De behandeling bestaat uit vijf fasen. Wij stemmen de behandeling af op úw huid. De behandeling is daardoor geschikt voor alle huidtypen.

 

Pascaud staat voor natuurlijk en biologische gezichtsverzorging en wij bieden ook een rimpelbehandeling volgens dit concept. Het is een natuurlijk alternatief voor inspuitingen zoals botox. Met deze rimpelbehandeling verdwijnen fijne rimpels en worden diepe rimpels minder zichtbaar. Het is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie. Biologische gezichtsverzorging zoals het hoort! Op natuurlijke basis en bewezen effectief.
Bekijk Pascaud behandeling
 
 

Het belang van goede gezichtsverzorging

goede gezichtsverzorgingGoede gezichtsverzorging is nodig om uw huid in optimale conditie te houden. Met goede gezichtsverzorging vertraagt u het huidverouderingsproces. Het concept van biologische gezichtsverzorging van Pascaud is een bewezen effectieve anti aging behandeling. Beauty Salon Good Looking is een van de weinige schoonheidssalons in Nederland die zich een Qualified Pascaud Instituut mag noemen. Wij werken uitsluitend volgens het Pascaud concept en met Pascaud producten. Alles voor een goede gezichtsverzorging! Wilt u meer weten of een behandeling boeken? Neem contact met ons op.
 
 
Een greep uit onze behandelingen: Biologische huidverzorging, Collageen behandeling, Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn, Pedicure Alphen aan den Rijn, Pascaud Wave, Natuurlijke facelift

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake