Weer een stralend gezicht door een bindweefsel massage!

Bindweefsel massage gezicht en rug

Een bindweefsel massage is een zeer intensieve massage techniek ontwikkeld door Mardge Pascaud, geschikt voor o.a. het gezicht, rug, benen en buik. Het is dé manier om de huid te verjongen en de conditie van de huid te verbeteren. Met een bindweefsel massage wordt de huid steviger en gezonder gemaakt, doordat het onderhuidse bindweefsel gestimuleerd wordt. Het bloed wat door je huid stroomt, levert de voedingsstoffen aan je huid, zodat je huid soepel en jong blijft. Maar soms kan er sprake zijn van blokkades, in dat geval kunnen afvalstoffen minder snel worden afgevoerd en krijg je bijvoorbeeld rimpels.

 

Een bindweefsel massage in het gezicht bestaat uit stevige massagebewegingen waarbij de bovenste huidlaag wordt gepasseerd. We werken in de diepere huidlagen waar verklevingen in het bindweefsel worden opgeheven. Littekentjes en rimpels worden op deze manier zichtbaar verminderd en uw gezicht zal er door de bindweefsel massage meer ontspannen uit zien.

 

U moet er rekening mee houden dat de huid na de behandeling wat rood eruit kan zien en dat de huid wat strak aan kan voelen. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Afspraak maken

 

 

 

De voordelen van een bindweefsel massage

Een bindweefsel massage heeft grote voordelen voor natuurlijke huidverbetering van het gezicht, de rug of andere lichaamsdelen.

  • De huidstructuur verbetert en de teint egaliseert.
  • Er is een zichtbare vermindering van littekens en rimpels.
  • De behandeling is 100% natuurlijk en er worden geen extra producten gebruikt.
  • De huid wordt gestimuleerd om zelf het werk te doen. De doorbloeding en aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.
  • De bindweefsel verklevingen in de diepere lagen van de huid worden opgeheven.
  • Voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvoer van afvalstoffen gaat eenvoudiger.

 

Bindweefsel massage voor elk lichaamsdeel: van gezicht tot rug

De bindweefsel massage beperkt zich niet alleen tot het gezicht. Wij krijgen vaak de vraag of een bindweefsel massage voor het gezicht ook mogelijk is voor de rug of andere lichaamsdelen. En het antwoord daarop is ja! Het behandelen van de rug, benen of armen vraagt net een iets andere massage techniek dan het gezicht. Maar ook hier wordt het bindweefsel en vetweefsel losgemaakt, waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

 

In vergelijking met de bindweefsel massage voor het gezicht, zal het effect van soortgelijke strekking zijn. Dit komt doordat de bindweefsel masseur de onderliggende huidlagen aanspreekt. Een bindweefsel massage voor uw rug is onderdeel van de Pascaud Body Treatment. Een behandeling waarbij we verschillende gebieden van uw lichaam overtollig vet en cellulitis aanpakken. Voor meer informatie over bindweefsel massage en andere schoonheidsbehandelingen kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

De prijs voor een bindweefselmassage voor gezicht en rug

Bij Beautystudio Good Looking rekenen we een prijs van €75,- per bindweefsel massage. Omdat wij van mening zijn dat de behandeling alleen het gewenste resultaat levert wanneer hij herhaalt wordt, bieden we de behandeling aan in een kuur van 6.

 

Naast een prijs per behandeling, kunnen we ook behandelingen in abonnementsvorm aanbieden. Het voordeel van een abonnement is dat u korting krijgt op de behandeling, waardoor de prijs per bindweefsel massage daalt. Daarnaast kunt u ook afwisselen tussen verschillende behandelingen, waardoor we het meest optimale resultaat kunnen bereiken.

Meer over abonnementen Alle behandelingen

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake