Bindweefsel massage gezicht voor een jongere huid

Bindweefsel massage gezichtDe huid verjongen én de huidconditie verbeteren met een massage, het kan! Beauty Studio Good Looking biedt een bindweefsel massage voor het gezicht aan waarin we de diepere huidlagen bereiken. Door een intensieve massage techniek, ontwikkeld door Mardge Pascaud, passeren we de bovenste huidlaag. Dit is belangrijk, want om een goed resultaat te bereiken, moeten we de diepere huidlagen aanspreken.

 

In de diepere huidlagen zullen namelijk verklevingen ontstaan en met de bindweefsel massage voor het gezicht worden deze verklevingen opgeheven. Het resultaat is dat littekentjes en rimpels beduidend minder goed zichtbaar zijn en hierdoor zal uw gezicht er weer meer ontspannen uitzien. Niet alleen is het goed voor de huid, het is ook nog eens een ontspannen ervaring.

 

Ook u helpen we aan een mooi en jong gezicht door middel van een huid verbeterende massage. Maak afspraak met onze bindweefsel masseur voor een gratis intake gesprek.

Gratis intake

 

 

 

De voordelen van een huid verbeterende massage

De huid verbeterende massage is een uitstekende manier om de huid op een natuurlijke manier te verjongen. De bindweefsel masseur spreekt met de massage de juiste huidlagen aan waardoor de huid zelf gestimuleerd wordt om het werk te doen.

 

Hierdoor zijn er geen extra producten nodig, want de massage is voldoende om de huid aan het werk te zetten. Bij een bindweefsel massage voor het gezicht, wordt de doorbloeding en aanmaak van collageen gestimuleerd en dat zal snel tot een mooi resultaat leiden.

 

De voordelen van bindweefsel massage gezicht:

  • U verbetert op een 100% natuurlijke manier uw huidconditie
  • Stimulatie van de doorbloeding van de huid
  • Het opheffen van bindweefsel verklevingen in de diepere lagen van de huid
  • Betere opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen
  • Verbeteren van de huidstructuur en het egaliseren van de teint
  • Zichtbaar verminderen van littekens en rimpels

Wat bindweefsel massage nog meer kan betekenen

De bindweefsel massage beperkt zich niet alleen tot het gezicht. Wij krijgen vaak de vraag of een bindweefsel massage voor het gezicht ook mogelijk is voor de rug of andere lichaamsdelen. Ja, dat kan en ook daarvoor kan u bij ons terecht. In feite kan de huid verbeterende massage op veel lichaamsplekken worden toegepast. De rug, de benen, de armen, het is allemaal mogelijk. Wel vraagt dit een ietwat andere massage techniek.

 

Huid verbeterende massageHet resultaat is dat het bindweefsel en vetweefsel wordt losgemaakt, waardoor de afvalstoffen beter worden afgevoerd. Tegelijkertijd zal er een betere doorbloeding worden gestimuleerd. In vergelijking met de bindweefsel massage voor het gezicht, zal het effect van soortgelijke strekking zijn. Dit komt doordat de bindweefsel masseur de onderliggende huidlagen aanspreekt.

 

Dat is niet alleen goed voor uw huid, tevens wordt uw huid hierdoor gestimuleerd om het werk zelf te doen. In dat opzicht geldt een bindweefselmassage voor het lichaam bij Beauty Studio Good Looking altijd als een huid verbeterende massage. In aanvulling hierop kan u ook bij ons terecht voor een ontspannings massage laten doen. Kom even tot rust en geniet geheel ontspannen van een massage waarbij wij gelijk op verschillende plekken overtollig vet en cellulitis aanpakken.

 

De ontspanningsmassage laten doen is natuurlijk erg prettig om even te ontspannen, maar tegelijkertijd bereikt u ook echt resultaat. Ideaal, nietwaar? Maak een afspraak voor een massage die uw huid zal verbeteren. Eerst meer weten? Neem zeker even een kijkje bij de verschillende behandelingen die wij aanbieden.

Afspraak maken Alle behandelingen

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake