Home » Behandelingen » Massage » Cupping massage

Cupping massage

Cupping massage

Cupping massage

Een cupping massage is een oude massage techniek die in de Oosterse geneeskunde wordt gebruikt, bijvoorbeeld in de traditionele Chinese Geneeskunde. Tijdens deze behandelwijze laat men glazen bollen vacuüm trekken op de huid.

Tegenwoordig worden ook siliconen cups gebruikt. Men knijpt in de cup zodat deze vacuüm trekt op de huid waardoor afvalstoffen of spierknopen vanuit het diepere niveau in het lichaam naar de oppervlakte worden getrokken.

Hoe gaat deze massage in zijn werk?

Op de huid wordt olie aangebracht. De cup wordt op de huid vacuüm getrokken en met een licht duwende of trekkende beweging over de huid gemasseerd. Hierdoor ontspannen de spieren en het bevordert de doorbloeding van de huid. Het gevolg is dat afvalstoffen vrijkomen en worden afgevoerd. Dit zorgt voor een algehele ontspanning.

Deze massage is erg intensief en geeft een diepere bindweefselstimulatie waardoor de spieren goed tot ontspanning komen. Het bindweefsel heeft wel enige dagen nodig voor herstel.

Waarom een cupping massage?

Het stimuleert de bloedsomloop en het immuunsysteem waardoor blokkades worden opgeheven. Het ontspant de spieren en het reinigt je van binnenuit, omdat de afvalstoffen naar de oppervlakte worden gebracht.

Wanneer is een cupping massage geschikt?

Heb je last van pijnklachten, zoals nek-, schouder-, rug- of hoofdpijnklachten? Dan is een cupping massage ideaal voor jou.

De cupping massage kan goed ingezet worden in het voor- of najaar als extra ondersteuning voor het reinigen en zuiveren van het lichaam.

 

Prijs voor 30 minuten: €29,50

Plan een gratis intake

U heeft een wens of probleem
maar weet niet welke behandeling daarbij past?

Zonder verplichtingen een eerlijk advies

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Intake, advies en huidanalyse

Voor slechts € 85,-

Als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe behandelingen en acties?

Blijf op de hoogte

You have Successfully Subscribed!