Laserontharing

Algemeen

Bij Beauty Studio & Anti-ageing instituut Good Looking is een huidtherapeute werkzaam van een Laser Medikos vestiging.Zij is een ervaren huidtherapeute aangesoten bij de NederlandsVereniging van Huidtherapeuten (N.V.H).

 

Wat kunt u met behulp van laserlicht bereiken?

Op de behandelde plekken wordt ongewenste haargroei tot 90% verminderd. De eventueel resterende haren kunnen dunner en lichter van kleur zijn.

 

Welke lichaamsdelen kunnen we behandelen?

Vrijwel alle lichaamsdelen zoals o.a. het gezicht, de bikinilijn de benen, armen en rug kunnen met laserlicht worden behandeld.

 

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

De groeicyclus van het haar bestaat uit verschillende fases:

Voor een optimaal resutaat moet uw haar in de groeifase met laserlicht worden behandeld. Gemiddeld zijn er 5 tot 7 behandelingen
nodig met tussenpauzes van 5 tot 10 weken. Mensen met een lichte haarkleur (blond en grijs) zijn niet geschikt voor een laserontharingskuur.

 

Indicatieprijzen:

Bovenlip vanaf  € 60,00
Kin vanaf € 60,00
Bikinilijn vanaf € 100,00
Laser behandelingen in het gezicht t.b.v ontharing worden veelal vergoed door uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw verzekering naar de voorwaarden. 

Persoonlijk advies Onze behandelingen

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake