Pascaud professional TCA peeling

Regelmatig peelen helpt je huid gezond en stralend te houden. Wie wil er nu een doffe en vale uitstraling? Je huid is 24 uur per dag en 7 dagen in de week hard aan het werk om nieuwe huidcellen te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren.

Waarom peelen?

Binnen 28 dagen schuiven de onderste ‘actieve’ huidcellen in je huid naar boven. De cellen sterven af naarmate ze meer naar de oppervlakte komen en worden dan uiteindelijk dode huidcellen. Omdat deze dode huidcellen je huid een doffe, vale uitstraling kunnen geven en ook nog eens voor pukkeltjes en puistjes kunnen zorgen doordat ze de porie blokkeren is het verstandig om je huid minimaal 1 keer per week te peelen.

Het woord ‘peeling’ betekent letterlijk het afpellen of afschilferen van de huid. De huid wordt ontdaan van dode huidcellen. We kunnen onze huid helpen door deze te peelen met een enzymatische peeling. De enzymen in de peeling zorgen dat de dode huidcellen makkelijk loslaten. Tevens worden de levende cellagen gestimuleerd.

Pascaud Professional Peeling.

De Pascaud Professional Peeling heeft een algehele huidverjongende eigenschap. Huidveroudering begint bij ieder mens met een tragere deling van de cellen waarbij op termijn de levende lagen steeds inactiever worden en de dode huidcellen steeds meer op het oppervlak kleven. Door de Pascaud Professional Peeling kun je dit proces omkeren en de levende huidlagen verdikken met een dunnere hoornlaag en een fijne opperhuid structuur.

Vervelling

Door de inwerkdiepte van deze peeling zal er zich in de levende huidlaag een proces van versnelde celdeling voordoen, waardoor de productie van elastine en collageen enorm toeneemt. Jouw huid gaat zich opnieuw gedragen als een jongere huid. Deze Professional Peeling overtreft elke andere peeling daar er een behoorlijk deel van de opperhuid wordt vervangen door nieuwe, gezonde cellen. Dit betekent dat jouw huid na de behandeling wel een vervelling laat zien. De specialiste zal beoordelen of jouw huid geschikt is voor een Pascaud Professional Peeling. Zij zal dan ook de sterkte van deze peeling bepalen en jouw huid hierop voorbereiden voordat deze uitgevoerd wordt.

Waarom een Pascaud Professional Peeling?

Voor iedereen die een spectaculaire huidverjonging wenst! Fijne rimpels, grover wordende huid ten gevolg van huidveroudering, huidveroudering veroorzaakt door de zon, pigmentvlekken of een ‘gelige’ teint, zijn perfect te behandelen en de resultaten zijn verbluffend.

Prijs € 190,- incl. voor- en na behandelingsproducten

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake