Genoxage, doorbraak op het gebied van huidverzorging

Genoxage, doorbraak op het gebied van huidverzorging

Een nieuw cosmetica tijdperk is aangebroken!

Wil je de huidige conditie van je huid laten analyseren door een professional? Die mogelijkheid kunnen wij je nu bieden.

Wist je dat onze genen de kleur van ons haar en van onze ogen bepalen? Maar ook het aantal rimpels en de diepte daarvan, de huidpigmentatie en de veroudering van onze cellen?

Kortom, ons verouderingsproces is voor circa 60% genetisch bepaald.

Het is daarom tijd voor op maat gemaakte, gepersonaliseerde cosmetica.

De basis is een uitvoerige test die wordt afgenomen bij ons in de salon. Bij deze test wordt op een eenvoudige en pijnloze manier wangslijm van je afgenomen, dat in het laboratorium wordt geanalyseerd.

 

Het resultaat: een gepersonaliseerde diagnose van je huid op basis van jouw DNA.

 

De complete huidtest analyseert het elasticiteitsniveau, het melaninegehalte en de pigmentatie, het hydrolipide-evenwicht, de oxidatie en creatie van vrije radikalen, gevoeligheid en tolerantie, rimpels, dermatologische aandoeningen, de levensduur van de cellen, en de lichtgevoeligheid van de huid.

 

De volledig gepersonaliseerde Genoxage set inclusief de Analyse het testverslag en de 4 producten kost €669,-.

 

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake