Anti aging behandeling

Met een anti aging behandeling bestrijdt of vertraagt u het ouder worden van de huid. Beauty Studio Good Looking is gespecialiseerd in doeltreffende anti aging behandelingen op natuurlijke basis. Als Qualified Pascaud Instituut werken wij volgens het Pascaud concept. Dit betekent dat we getraind en gekwalificeerd zijn om deze behandelingen te geven en dat we uitsluitend werken met de natuurlijke producten van Pascaud. We hebben jarenlange ervaring en kennis op dit gebied. Maak een afspraak bij Beauty Studio Good Looking voor een huidverjongende behandeling. Voor vrijwel ieder huidprobleem bieden wij een geschikte anti aging behandeling. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.
Intake plannen
 
 

Microdermabrasie als anti aging behandeling

Een voorbeeld van een effectieve anti aging behandeling is microdermabrasie. Een microdermabrasie behandeling geeft al na één keer een mooi resultaat. In kuurverband geeft het een nog beter en blijvend resultaat. Microdermabrasie als anti aging behandeling is een nauwkeurige peeling op basis van een speciale vacuüm techniek met microkristallen. Dode huidcellen worden losgemaakt en afgevoerd en zorgen voor een gladde en gave huid.

Resultaten van microdermabrasie:

 

Pascaud TCA-peeling baanbrekende anti aging behandeling

Wij bieden ook de Pascaud professional TCA-peeling. Een doorbraak op het gebied van anti aging dat leidt tot zichtbare verjonging van uw huid. Deze combi-peel zorgt ervoor dat de huid zich in een periode van een week tot 10 dagen volledig vernieuwt. Door deze snelle vernieuwing kunnen fijne rimpeltjes, pigmentvlekjes, een grove structuur en zonschade ook snel verbeteren.

Huidveroudering tegengaan

Met Pascaud behandelingen kunt u op een effectieve manier huidveroudering tegengaan. Als u wat hulp en ondersteuning kunt gebruiken bij huidveroudering tegengaan, dan bent u bij Beauty Studio Good Looking aan het goede adres. Als Qualified Pascaud Instituut zijn wij dagelijks bezig met onze klanten weer te laten stralen. Wij werken volgens het principe van de beauty triangle van Pascaud. In de overtuiging dat natuurlijke schoonheid van binnen én buiten komt. Huidveroudering tegengaan op een effectieve en natuurlijke manier? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden in onze schoonheidssalon.
Meer over Pascaud

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake