Kapper Alphen aan den Rijn

Kies voor Beauty Studio Good Looking als u een professionele en persoonlijke kapper in Alphen aan den Rijn en omstreken zoekt. Wij zijn een REDKEN Ambassador Salon. Dit betekent dat u bij ons geniet van professionele behandelingen volgens de laatste trends en technieken. Een bezoek aan de kapper in Alphen aan den Rijn wordt op deze manier een luxe ervaring.

De kapsters van Beauty Studio Good Looking voorzien u altijd van goed advies. Wij creëren een look die past bij uw persoonlijkheid. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en smaak. Maak online direct een afspraak voor knippen en kleuren. Heeft u specifieke wensen en wilt u meer informatie over onze kappersbehandelingen? Lees dan eerst nog even verder over de mogelijkheden van Good Looking als uw nieuwe kapper in Alphen aan den Rijn.

Afspraak maken Kappersbehandelingen
 
 

Kappersbehandelingen in onze salon

Heeft u specifieke wensen voor een kappersbehandeling? Naast knippen en kleuren kunnen wij in overleg met u vrijwel alles realiseren. Wij zijn de meest veelzijdige kapper in Alphen aan den Rijn en omgeving. Gaat u trouwen en wilt u een bruidskapsel dat goed bij u past? Of wilt u voor een andere gelegenheid uw haar laten krullen, stylen of opsteken. Onze kapsters kunnen uw haar ook verlengen en extra volume geven met Balmain Hair Ready-to-Wear. Dé hit op de catwalk op dit moment! Supersnel resultaat voor een fantastische look.

Kapper Ter Aar

Ook als u op zoek bent naar een kapper in Ter Aar kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk gevestigd in Zwammerdam en goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Of boek direct een kappersbehandeling in onze salon!

Liever in abonnementsvorm?

Heeft u behoefte aan een behandeling op regelmatige basis? Maar vindt u dat eigenlijk te duur? Wij bieden ook behandelingen in abonnementsvormen aan. Dat is voordeliger én goed voor uw huid! Lees meer over onze abonnementen.

Over abonnementen
Plan een gratis intake