Steeds meer mensen krijgen te maken met hoofd-, nek- en rugklachten.

Dit is veel het gevolg van tablet, smartphone en/of e-reader gebruik.

Gemiddeld kijken we 2 tot 4 uur per dag naar beneden op ons scherm. Doordat we zo bezig zijn met het kijken op het toestel, merken we niet dat het hoofd, nek en bovenrug in een niet normale positie staat.

Dit is een overbelasting voor het hoofd, nek en rug doordat er een te grote druk op de wervelkolom ontstaat. Het verhoogt stress op de spieren en er ontstaat vermoeidheid, stijve en een pijnlijke nek en pijnlijke schouders en kan zelf spanningshoofdpijn ontstaan.

Deze houding wordt ook wel de sms of smartphone nek genoemd.

Voor een goede houding moet het apparaat op ooghoogte zijn.

Maar zoals we al weten, willen we heel graag deze houding aannemen maar in praktijk zal dat even goed gaan en dan vallen we in onze oude vertrouwde houding.

Om deze pijnen en ongemakken te voorkomen is een ontspanningsmassage voor de nek, rug en schouder een uitkomst. Je kunt een massage ondergaan wanneer je pas klachten hebt, of regelmatig een massage ondergaan om deze klachten te reduceren of te voorkomen.

Het is een massage waarbij olie wordt gebruikt. Door strijkbewegingen, kneden, rotaties en drukken ontspant de nek, rug en schouders.

Ik nodig u uit om deze massage zelf te ervaren. Deze ontspanningsmassage is er in 30 minuten en 45 minuten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Intake, advies en huidanalyse

Voor slechts € 85,-

Als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe behandelingen en acties?

Blijf op de hoogte

You have Successfully Subscribed!