huidverbetering

blijven vrijwel rimpelloos, terwijl andere rimpels en diepe lijnen hebben. Onze erfelijke aanleg bepaalt voor een groot deel hoe wij er later uitzien en speelt een rol bij het ontstaan van rimpels. Het is echter zo dat we ook zelf invloed hebben op de toestand van onze huid. Bepalend hierbij zijn vooral een ongezonde levensstijl en voeding, die het ontstaan van rimpels kunnen stimuleren. In deze blog kom je alles te weten over die soms o zo vervelende rimpels.
Wat zijn rimpels en hoe ontstaan ze?
Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel als je huid veroudert. Een rimpel wordt omschreven als een permanente of een tijdelijke vouw in het huidoppervlak. Rimpels ontstaan dus bij huidveroudering, waarbij zowel biologische inwendige factoren als uitwendige factoren een rol spelen.
Naarmate je ouder wordt, wordt je huid steeds slapper en ontstaan er rimpels. De huid wordt minder strak omdat er onderhuids minder bindweefsel en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor dunner en tegelijkertijd slapper. Bovendien verdwijnt naarmate de jaren verstrijken ook een gedeelte van de vulling van je huid. Hierdoor verlies je een stukje molligheid en ontstaan er rimpels in je gezicht.
Als je je huid daarnaast ook nog eens veelvuldig blootstelt aan de zon of bijvoorbeeld een zonnebank wordt dit versterkt. In principe krijgt iedereen op een bepaald moment in zijn leven met rimpels te maken. Wanneer dit is heeft vooral met erfelijkheid te maken. Toch zijn er een aantal factoren die rimpelvorming versterken: het nuttigen van alcohol, onvoldoende vitamines maar ook stress, te weinig beweging, slaapgebrek, weersomstandigheden en roken versterken rimpelvorming.

Hoe rimpels voorkomen?

Jouw huid gezond houden is uiteraard heel belangrijk in de strijd tegen rimpels. Daarnaast hebben studies aangetoond dat er een aantal leefregels helpen om de huidveroudering tegen te gaan en om daarmee het ontstaan van rimpels te helpen voorkomen:

 • Gebruik dagelijks een dagcrème met een beschermingsfactor van minimaal spf 30
 • Gebruik een factor met een spf 50 bij blootstelling aan felle zon
 • Vermijd het gebruik van zonnebanken
 • Beperk het gebruik van alcohol
 • Stop met roken
 • Eet matig en gevarieerd
 • Gebruik betrouwbare voedingssupplementen
 • Leid een regelmatig bestaan
 • Zorg dat je dagelijks voldoende slaap hebt
 • Beweeg voldoende en drink voldoende water
 • Zorg dat je voldoende vitaminen en aminozuren binnenkrijgt
 • Hoe rimpels verwijderen?

De vraag naar behandelingen tegen rimpels en huidveroudering is de laatste jaren enorm toegenomen. Hoe pakken wij de rimpels aan bij goodlooking

Subscisie techniek

Dit is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie, ook gekend onder de merknaam bioskinjetting en -smoothing. Het gebied rondom de rimpel wordt eerst gladgestreken met een hoogfrequent signaal en daarna wordt de rimpel met een fijn naaldje van de onderste huidlaag losgemaakt. De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen, waardoor er van binnenuit een natuurlijke en eigen opvulling ontstaat. Deze techniek mag alleen door een gelicenseerd schoonheidsspecialist of huidtherapeut worden uitgevoerd en is geschikt om zowel fijne lijntjes als rimpels te behandelen.
Wil je ook meer weten over de bioskinjetting techniek? Stuur dan een berichtje naar info@goodlooking.nl of bel naar 0172-477847

Bron : pascaud.com

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten

Intake, advies en huidanalyse

Voor slechts € 85,-

Als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe behandelingen en acties?

Blijf op de hoogte

You have Successfully Subscribed!